Like a Dragon: Infinite Wealth, Yakuza 8 і Новий Prince Of Persia - головні релізи січня

Січень обіцяє бути солідним на свіжі релізи. Так, гучні новинки, як зазвичай, припасені на осінь, але цього місяця геймери отримають довгоочікуване продовження культової серії файтингів, одну з найкращих ігор сучасності в новій обгортці і парочку інших цікавих тайтлів.

Розповідаємо коротко про головні релізи місяця першого місяця року.

Prince Of Persia: The Lost Crown – 18 січня (ПК, PS4, PS5, Xbox Series X / S, Nintendo Switch)

Поки ремейк "Пісків часу" застряг у виробничому пеклі, Ubisoft вирішив порадувати шанувальників першою крупною частиною франшизи за майже 14 років. Однак на відміну від звичних "Принців", нова гра – метроідванія з видом збоку.

Велику увагу в грі буде приділена платформінгу та бою з босами. Журналісти, яким дали пограти в демоверсію, високо оцінили її й навіть пообіцяли, що геймерів чекає приємний сюрприз.

The Last of Us Part II Remastered – 19 січня (PS5)

Так, ми на тій стадії розвитку ігрової індустрії, коли виходять ремастери гри 2020 року. З іншого боку, розробники підтягнули версію для PS5, додали купу контенту, а для тих, у кого є оригінал віддають за 10 доларів.

Головне нововведення – "роглайк"-режим No Return, в якому потрібно проходити локації за різних персонажів, борючись з випадковими ворогами. Крім того, в ремастері з'явиться можливість пройти три вирізаних з оригіналу рівня.

Enshrouded – 24 січня (ПК)

Кооперативна рольова гра-"виживач". Журналісти, які вже пограли в гру, називають її сумішшю Valheim та Minecraft. Однією з головних фішок гри буде воксельна графіка, якраз дає ту саму "майнкрафтівську" свободу в зміні світу.

Обіцяють кооператив до 16 осіб, збір ресурсів, крафт, а також широкий вибір зброї для різних стилів гри. Поки тільки на ПК і тільки в ранньому доступі.

Like a Dragon: Infinite Wealth – 25 січня (ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Наступний реліз в серії, також відомої під назвою Yakuza. І вперше у франшизі основні події відбуватимуться за межами Японії. 

Є всі передумови вважати, що Infinite Wealth стане наймасштабнішою частиною франшизи. Автори запевняють, що проходження однієї лише сюжетної лінії займе близько 70 годин. Крім того, в грі з'явиться безліч другорядних квестів і побічних активностей на будь-який смак і колір.

Tekken 8 – 26 січня (ПК, PS5, Xbox Series X/S)

Ще одне продовження культової франшизи, але вже файтингів. Розробники Tekken 8 вирішили не поспішати і дочекатися виходу основних конкурентів в особі Mortal Kombat 1 і Street Fighter 6.

Восьма частина продовжить події гри 2015 року. Головною темою сюжету, його візуальної складової і загального настрою стане протистояння Кадзуї Місіми і Дзіна Кадзами, батька і сина. Якщо ви сумніваєтеся в покупці, на ПК і консолях доступна безкоштовна демо-версія гри.

А тим часом у великих онлайн-магазинах ігор, в тому числі Steam добігає кінця великий зимовий розпродаж, яку заведено вважати найбільшим в році. До вечора 6 січня головні новинки 2023 року і хіти минулих років Доступні зі зниженим цінником.

Своєю чергою Steam ділився статистикою, яка збірка ПК була найпопулярнішою у 2023 році серед її користувачів. Як з'ясувалося, число гравців з Windows 10 поступово знижується, а RTX 3060 все ще найпопулярніша відеокарта.

Вас також можуть зацікавити новини: