Геймери обрали Ghost of Tsushima найкращою грою 2020 року

Самурайський екшн від студії Sucker Punch зумів обійти скандальну The Last of Us Part II.

Сьогодні на сайті The Game Awards завершилося голосування в номінації Player's Voice. У цій категорії геймери обирали найкращу гру 2020 року. Нею став екшн про самураїв – Ghost of Tsushima.

Голосування проходило в три етапи. На останньому в номінації залишилося всього п'ять кандидатів:

  • The Last of Us Part II;
  • Ghost of Tsushima;
  • Hades;
  • Doom Eternal;
  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales;

При цьому лідером глядацьких симпатій залишалася The Last of Us Part II. Але, мабуть, не всі гравці були згодні з таким становищем. До закінчення третього етапу голосування сторінка сайту The Game Awards була зламана і у Ghost of Tsushima виявилося 100% голосів.

Адміністрація сайту заборонила проходити авторизацію і незабаром відновила роботу порталу. Але після цього The Last of Us Part II опустилася на другу сходинку, а лідером з 47% голосів стала Ghost of Tsushima.

Цікаво, що у фінальній п'ятірці опинилися одразу три ексклюзиви PlayStation – Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II та Spider-Man: Miles Morales. У сумі вони зібрали 82% усіх голосів користувачів.

Про The Game Awards 2020

Повноцінна церемонія The Game Awards 2020 пройде в ніч з 10 на 11 грудня. На ній назвуть "Гру року" на думку журі та оголосять переможців в інших категоріях. Організатор премії Джефф Кілі вже показав шорт-лист номінантів.

Також на заході з'являться різні зірки кіно, серед яких Галь Гадот ("Чудо-жінка"), Брі Ларсон ("Капітан Марвел") і Том Холланд ("Людина-павук: Повернення додому").

На сцені виступить Едді Веддер  – вокаліст гурту Pearl Jam.