Трейлер загадкового хорора Abandoned вийде 10 серпня на PS5

Щоб його подивитися, потрібно буде завантажити спеціальний додаток.

Розробники хоррора Abandoned, який на думку фанатів може виявитися новим Silent Hill від Хідео Коджіми, оголосили дату презентації гри. Трейлер у вигляді спеціального додатка для PS5 вийде 10 серпня.

Як повідомила студія Blue Box в Твіттері, попередньо завантажити додаток з трейлером Abandoned користувачі PS5 зможуть вже 29 липня.

"Вступ з'явиться 10 серпня, а перший трейлер вийде пізніше в серпні", – повідомили в студії.

Читайте також"Хлопець, який забагато пообіцяв": показ гри Abandoned для PS5 перенесли в останній момент

Що саме покажуть у "вступі", розробники не повідомили. Зате Хасан Кахраман, голова студії, нарешті пояснив, навіщо для трейлера створювався окремий додаток – щоб користувачі оцінили картинку у 4K при 60 кадрах на секунду, тривимірний звук і застосування функцій геймпада DualSense.

Нагадаємо, що ажіотаж навколо Abandoned виник одразу після анонсу у квітні цього року. Багато користувачів в Мережі вирішили, що за цією назвою ховається нова частина хоррора Silent Hill, яку розробляє сам Хідео Кодзіма – японський геймдизайнер, який створив Metal Gear та Death Stranding.

Тизер Abandoned

І хоч Blue Box всіляко відкидала свій зв'язок з Kojima Productions, фанати все ще вірять в те, що Abandoned – це наступна гра Кодзіми. Так японський розробник вже розігрував публіку при анонсах Metal Gear Solid V: The Phantom Pain та P. T. – інтерактивного трейлера для хорора Silent Hills, який так і не вийшов.