У створенні доповнення до Cyberpunk 2077 бере участь відома порноактриса

Вона стане ведучою на радіо.

Колишня порноактриса Саша Грей, справжнє ім'я якої Марина Енн Хенцисс, любить ігри. Останнім часом вона нерідко проводила прямі трансляції з проходженням The Witcher 3: Wild Hunt. Студія CD Projekt RED помітила це і уклала з дівчиною контракт. Грей з'явиться в майбутньому доповненні до Cyberpunk 2077 під назвою Phantom Liberty.

На офіційному акаунті гри в Twitter з'явилося повідомлення: "Нова громадська радіостанція з'явиться в Найт-Сіті в Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Допоможіть Еш створити 89.7 GrowlFM, написавши музичну композицію за мотивами відео нижче. Надішліть своє творіння до 30 листопада".

CD Projekt RED відбере 12-15 фанатських композицій і додасть їх на згадану радіостанцію. За це передбачено грошова винагорода в розмірі $3000 і продукція за мотивами Cyberpunk 2077.

На повідомлення CDPR відповіла Саша Грей. Вона коротко написала: "Привіт, я Еш". Тобто колишня порноактриса озвучила ведучу на радіостанції.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — подробиці доповнення

  • Події сюжету розгортаються до фіналу історії в основній грі. В оповіді головний герой Ві встане на службу Нових Сполучених Штатів Америки і займеться виконанням доручень держави.
  • Доповнення привнесе в Cyberpunk 2077 ще один район, на території якого буде розвиватися сюжет.
  • Кіану Рівз повернеться до ролі Джонні Сільверхенда, що обумовлено історією. Раз події проходять до фіналу основної гри, значить — персонаж все ще пов'язаний з протагоністом.
  • Cyberpunk 2077: Phantom Liberty вийде в 2023 році на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S. консолі минулого покоління залишили за бортом.

Вас також можуть зацікавити новини: