Поки ж дівчинка з немовлям під  наглядом медиків / Скріншот

У Рівному 12-річна дівчинка народила дитину – хлопчика вагою понад три кілограми та зростом у 47-м сантиметрів. Вагітну у перинатальний центр привезли зі сміттєзвалища, де живуть і працюють її родичі із Закарпаття.

Як почувається молода породілля і хто батько дитини, розповіли журналісти ТСН.

Читайте такожЗ'явилися шокуючі подробиці історії з 12-річною породіллею в Рівному

Відео дня

Післяпологових ускладнень юна породілля не має, почувається добре. "Вона приходить до дитини, хоче його годувати грудьми. Але в дитини є вроджена вада, яка не дозволяє використовувати грудне молоко", - каже заступниця головного лікаря з неонатології Галина Ковальова. 

Місцеві жителі кажуть, що татові новонародженого хлопчика 20 років. Він на Закарпатті, від дитини не відмовляється. Утім його розшукує рівненська поліція.

"Статеві зносини з неповнолітньою особою, яка не досягла 16 років. Санкція - від п'яти восьми років позбавлення волі", - каже керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини Антон Крук.

Поки ж дівчинка з немовлям під  наглядом медиків. У соцслужбах збирають інформацію про маму та інших дітей, які вже третій рік живуть посеред сміттєвого полігону. Річ у тому, що до цього випадку про них жоден працівник підприємства не повідомляв.