Дитина випрошує солодощі. Що робити? ⠀ Перше, що треба робити, коли дитина випрошує солодощі, це подивитися на дитячу попу. Якщо попа велика, якщо зі спини видно щоки, то зайві солодощі такій дитині точно не потрібні. Якщо дитина бадьорий, активний, якщо у нього, як говориться: «шило в попі», якщо батьки приділяють достатню увагу фізичній активності дитини – ви звичайно можете давати дитині солодощі. В житті не так багато задоволень, щоб позбавляти дитину змалку всього того, що йому подобається. Інше питання в тому, що у вас є вибір солодощів. Ви чітко повинні розуміти, що навіть солодощі бувають шкідливі і корисні. Зрештою, є природні солодощі, такі, як родзинки, курага – це ж здорово. ⠀ #докторкомаровский #видеоЕОК #шдк #школадокторакомаровского #солодощі #родина

Публікація від Доктор Комаровський (@doctor_komarovskiy)

Лікар, кандидат медичних наук Євген Комаровський пояснив, що робити, якщо дитина випрошує солодощі.

Відео дня

Читайте такожЛікар Комаровський пояснив, коли не можна займатися самолікуванням (відео)

"Перше, що треба робити, коли дитина випрошує солодощі, це подивитися на дитячу попу. Якщо попа велика, якщо зі спини видно щоки, то зайві солодощі такій дитині точно не потрібні", - розповів він у своєму відео в Instagram.

"Якщо дитина бадьора, активна, якщо у неї, як говориться: «шило в попі», якщо батьки приділяють достатньо уваги фізичній активності дитини – ви, звичайно, можете давати дитині солодощі", - додав педіатр.

Він зазначив, що в житті не так багато задоволень, щоб позбавляти дитину змалку всього того, що їй подобається.

Наостанок Комаровський заявив, що варто звертати увагу і на вибір солодощів, віддаючи перевагу корисним, наприклад, куразі, родзинкам і так далі.

Раніше Євген Комаровський розповів, чому часто маленькі діти страждають через отруєння ліками.