Чи допоможе розсіл при похміллі / medikforum.ru

Багато людей після хорошого застілля вживають розсіл, щоб зняти симптоми похмілля. 

Експерти ВООЗ розповіли, чому подібні процедури марні, і назвали більш ефективні засоби від алкогольної інтоксикації, передає UkrHealth.

Читайте такожП'ять продуктів, які запобігають виникненню зморшок

Відео дня

Мариновані овочі, квашена капуста або сир не здатні усунути симптоми похмілля, оскільки дані продукти не є ліками і не можуть допомогти печінці. Незважаючи на те, що раніше китайські вчені опублікували результати дослідження, в якому підтвердили корисний вплив лактобактерій з пробіотиками і кисломолочних продуктів на печінку людини при алкогольній інтоксикації, у ВООЗ повністю спростували цей факт.

Експерти зі Всесвітньої організації охорони здоров’я повідомляють про марність розсолу, оскільки для найменшого ефекту напій потрібно вживати систематично. У свою чергу одноразовий прийом рідини після бурхливого застілля ніяк не вплине на організм.

Раніше колишня виконувачка обов'язків глави МОЗ Уляна Супрун розповіла, як зробити новорічне меню українців кориснішим.