На коронавірус перевіряють ще трьох місцевих жителів / фото REUTERS

Результати аналізів на коронавірусну інфекцію у двох жителів Чернівецької області, яких госпіталізували з підозрою на COVID-19, є негативними.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Чернівецької обласної державної адміністрації, посилаючись на дані, що надійшли сьогодні, 11 березня, з вірусологічної лабораторії Центру громадського здоров’я у Києві.

«Йдеться про чоловіків, які потрапили до лікарні 7 та 9 березня. Вони мали ознаки інфекційного захворювання та повернулися з країн, де зафіксовано випадки COVID-19», - уточнили в ОДА

Відео дня

Також у прес-службі додали, що на результати аналізів ще трьох людей, яких 10 березня госпіталізували із підозрою на коронавірус, медики наразі чекають.

Як повідомляв УНІАН, 3 березня у Чернівцях підтверджено перший в Україні випадок коронавірусу – у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії до Чернівецької області. Медики госпіталізували чоловіка, а його дружина самоізолювалась вдома. Пізніше лікарі госпіталізували і її в один з медичних закладів міста. Наразі у неї відсутні будь-які ознаки коронавірусної інфекції.