Ілюстрація REUTERS

Не кожному відомо, як правильно снідати, щоб принести користь своєму організму та не нашкодити. Іспанські дієтологи відкрили, що необхідно їсти після ранкового пробудження, щоб відчувати бадьорість і легкість протягом дня.

На думку фахівців, не можна вживати на сніданок їжу з надмірним вмістом насичених жирів – це стосується випічки з магазину і м’ясних продуктів, пише UkrHealth.

Читайте такожМедики розповіли, кому не можна їсти гречану кашу

Відео дня

Вчені віднесли до списку "небажаних”"продуктів під час сніданку і каву. І хоча багатьом вона допомагає остаточно прокинутися, медики не рекомендують пити її натщесерце. Ця ж порада стосується і соків з упаковки. Снідати можна тільки натуральними соками.

Також не можна пити на сніданок газовані напої, інакше протягом дня доведеться страждати від здуття живота. Крім того, цукор, що міститься в газованій воді, може привести до ожиріння.

Що стосується корисних продуктів для сніданку – це молочні продукти, злаки, варене яйце і фрукти. Дозволяється дозволити собі з ранку невелику порцію індички або курки.

Раніше лікар-дієтолог Наталія Самойленко розповіла, як постувати правильно і з користю для організму та що їсти, щоб не набрати зайвої ваги.