В поміч людям: в яких аптеках діють знижки до 25%?

Коронавірус продовжує поширюватись в Україні, тому населення живе у стані стресу. В цей непростий час роботизовані аптеки мають проявити турботу про людей та зробити крок назустріч простим громадянам. Усвідомлюючи велику соціальну відповідальність, вони суттєво знижують ціни на товари, що мають попит.

Роботизовані аптеки ініціювали акцію, щоб допомогти людям, які опинились у скрутному положенні. Тільки з 01 квітня по 30 травня 2020 року фармбренди «Аптека АНЦ», «Благодія», «Аптека Копійка» та «Аптека Шар@» проводять акцію*. В цей період діють знижки до 25%. Роботизовані аптеки турбуються про людей, тому пропонують великий портфель акційних товарів. Впродовж двох місяців діють знижки на противірусні й протиалергійні препарати, дитяче харчування, засоби гігієни тощо. Починають діяти знижки до 25%, тому населення може придбати потрібні товари за зниженими цінами.

Читайте такожЗнижки на порозі: в роботизованих аптеках економлять до 25%

Роботизовані аптеки роблять великий крок назустріч людям. Вони думають про те, як населенню зекономити та поповнити запаси домашньої аптечки наперед. В роботизованих аптеках немає обмежень щодо кількості придбаних товарів. Покупці можуть купити все необхідне за один візит.

Щоб ви могли зробити попереднє замовлення, роботизовані аптеки пропонують скористатись аптечною довідкою за телефоном: 5900. Залишаючись вдома, сформуйте власний продуктовий кошик, який потім можете оплатити та забрати у місці продажу. Робити готівковий розрахунок не обов’язково. Можете оплатити покупку банківською карткою.

Роботизовані аптеки піклуються про людей, які потребують допомоги. З 01.04 по 30.05.2020 року у фармбрендах «Аптека АНЦ», «Благодія», «Аптека Шар@» та «Аптека Копійка» діють знижки до 25%. Купуйте все необхідне за зниженими цінами. Відчуйте турботу аптек та забезпечте себе домашнім запасом потрібних товарів. Якщо з’явились перші симптоми захворювання, не займайтесь самолікуванням, а зверніться до сімейного лікаря.

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.