Поширення коронавірусного захворювання переносить фокус уваги на базові цінності. Люди намагаються всіма силами утримати крихке здоров’я: відвідують сімейного лікаря за перших ознак ГРВІ, передивляються запаси домашньої аптечки, більш уважно ставляться до стратегічних покупок.

В цей непростий час роботизовані аптеки намагаються допомогти населенню. Ще 1 квітня 2020 року вони ввели велику акцію* та знизили вартість товарів першої необхідності до 25%. Відвідувачі роботизованих аптек можуть придбати зі знижками засоби гігієни, противірусні й протиалергійні препарати. Також знижені ціни й на товари для малюків. Дитячі каші, суміші, пюре й соки коштують до 25% дешевше, щоб молодим батькам не доводилось переживати про те, як прогодувати маля.

Загалом роботизовані аптеки запровадили знижки на більш, ніж 200 товарів. В акційному переліку є пропозиції для покупців різного віку та потреб. Знижки діють в аптеках під брендами «Благодія», «Аптека Шар@» «Аптека Копійка» «Аптека АНЦ».

Щоб не виходити з дому без крайньої потреби, можете зробити попереднє замовлення. Зверніться до аптечної довідки за телефоном: 5900. Замовте потрібні товари та вкажіть, в якій роботизованій аптеці вам буде зручно їх забрати. Коли отримаєте повідомлення про готовність замовлення, завітайте в обрану точку продажу, щоб оплатити й отримати покупки.

Роботизовані аптеки також йдуть на поміч людям, які хочуть підтримати літніх родичів або створити вдома власну велику аптечку. Фармбренди «Благодія», «Аптека Шар@» «Аптека Копійка» «Аптека АНЦ» не обмежують покупців у кількості товарів. Завітайте в аптеку, щоб одразу придбати все, що може знадобитись і вам, і літнім родичам. Зараз якраз діють знижки на різні групи товарів.

Акція в роботизованих аптеках триватиме не тільки під час карантину, а й після повернення до звичайного життя. Знижки діють з 1 квітня до 30 травня 2020 року. Впродовж цього часу відвідувачі роботизованих аптек можуть економити до 25%, купуючи потрібні товари.

Фармбренди «Благодія», «Аптека Шар@» «Аптека Копійка» «Аптека АНЦ» знижками допомагають людям у скрутному положенні. Зекономте до 25%, не відмовляючи собі в потрібних аптечних товарах!

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.