В работающем отделении

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зазначає, що в питанні будівництва нового корпусу лікарні "Охматдит" необхідно поставити крапку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час Години запитань до уряду в парламенті.

"Я хочу розібратися в цьому питанні: чому так довго, що потрібно, щоб реально завершити (будівництво - УНІАН), і скільки на це потрібно часу", - сказав прем'єр.

Відео дня

Гройсман підкреслив, що в питанні "Охматдиту" необхідно поставити крапку.

"І ця крапка повинна бути тоді, коли ми відкриємо лікарню. Її вже стільки років будують, що мені здається, що біля неї вже побудували стільки різних речей, що вже просто немає сил", - зазначив Гройсман і додав, що "будуть у нас можливості, щоб ми завершили, - ми це зробимо".

Читайте такожУ Кабміні обіцяють зрушити з мертвої точки будівництво нового корпусу лікарні "Охматдит"Як повідомляв УНІАН, на початку листопада 2015 замовник будівництва нового корпусу «Охматдиту» - державне підприємство «Укрмедпроектбуд» - переможець відкритого конкурсу з визначення генерального підрядника - ТОВ «Альтіс-Констракшн» підписали договір про добудову нового корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».