Під час карантину теми медицини, не пов'язані з вірусом, відійшли на другий план, але здоров'я не враховує обмежень і часто не терпить зволікання. А саме зараз, під час загрози COVID-19, дуже важливо підтримувати загальний стан здоров'я, а перебіг хронічних захворювань тим більше вимагає професійного спостереження.

В Into-Sana розуміють, що минулий період виявився для громадян України важким не тільки через складності самоізоляції та зрив планів, але також через наслідки для економіки.

Для того, щоб полегшити для мешканців Одеси й Києва повернення до звичного ритму життя і дозволити піклуватися про своє здоров'я, Into-Sana запускає ініціативу «Повертайся до життя» і знижує вартість консультацій своїх фахівців на 20% з 12 по 25 травня. Крім того, компанія пропонує знижку 20% на програми страхування «Ургентний стаціонар», «Швидка медична допомога» та «Невідкладна діагностика».

Відео дня

«Турбота про здоров'я — основна запорука якості життя. Ми разом пережили цей період і розуміємо, наскільки важливою є зараз підтримка. Підтримка держави, підтримка від бізнесу, підтримка людина людині. Ми робимо цей крок, щоб полегшити вихід з карантину для українців», - говорить генеральний директор Into-Sana Галина Усенко.

Зниження цін відбудеться у медичних центрах Into-Sana за адресами:

Одеса:

вул. Варненська, 2

вул. Варненська, 1

вул. Академіка Корольова, 17

вул. Давида Ойстраха, 28

Київ:

вул. Нижній Вал, 49а

вул. Дніпровська набережна, 25

вул. Раїси Окіпної, 4б

Into-Sana - мережа медичних центрів в Києві та Одесі, заснована в 1995 році. Сьогодні Into-Sana це: швидка медична допомога, багатопрофільна клініка, послуги медичного страхування, широкий спектр послуг з діагностики, власна клінічна лабораторія, сучасні поліклініки з великим вибором фахівців, цілодобова хірургічна допомога, сучасне стаціонарне відділення.