Що додають у м`ясо кур, аби воно довше зберігалося?

17:00, 19 червня 2012
Країна
2 0

Розслідували журналісти

В українських супермаркетах зловживають препаратами, які дозволяють м`ясу довше зберігатися.

Журналісти каналу ТСН дізнавалися, що у магазинах додають в м`ясо кур, щоб воно довше зберігалося.

У телепрограмі "Територія обману" стверджується, що кожна п`ята курка у магазині містить антибіотики, а крім антибіотиків виробники для збільшення об`єму м`яса для здешевлення виробництва можуть вколювати курям наступні речовини: хлор, окситетрациклин, тилозин, віргініамицин, пеніцилін та авіаламицин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter