"Активоване вугілля чудово очищує шкіру від токсинів та забруднень, воно екологічно чисте. Глина є чудовим бактеріальним та антисептичним засобом, молоко чудово пом`якшує та відбілює шкіру. Але щоб досягти хороших результатів, необхідно виключити з меню солодощі, копченості та смажену їжу", - каже косметолог із Вінниці Світлана Петровська.

Для приготування маски беремо одну таблетку активованого вугілля й подрібнюємо її до стану порошку. Додаємо туди півчайної ложки косметичної глини та желатину. В кінці додаємо чайну ложку молока.

Все ретельно перемішуємо й ставимо до мікрохвильової печі на тридцять секунд. Перед тим як наносити маску, декілька хвилин тримати обличчя над паровою ванною із ромашки. Так маска краще подіє.

Відео дня

Маску нанести на ділянку з вуграми за допомогою щіточки. Почекати, щоб трохи підсохла. Потім накласти ще один шар й тримати десять хвилин. Маска стане плівкою. Знімати її потрібно акуратно, щоб не пошкодити шкіру обличчя. Робити варто раз на тиждень. Після другої процедури будуть помітні вже перші результати.

gazeta.ua