Вакуумна лазерна епіляція - всесезонна процедура

Літо нарешті почалося, і всі з нетерпінням чекають на пляжний сезон. А що найактуальніше на пляжі? Звичайно, красиве, доглянуте тіло, без небажаного волосся. Така популярна косметологічна процедура, як лазерна епіляція, багатьом видається протипоказаною у період активного сонця. Але це зовсім не так.

Існує лазерний апарат, який не заборонено застосовувати навіть влітку. Це діодний лазер LUMENIS Light Sheer DESIRE, який оснащений технологією вакуумного посилення і лазерна епіляція, проведена з його допомогою, абсолютно безпечна. Тепер докладніше про апарат і його інноваційну конструкцію.

Переваги вакуумного апарата

У даній моделі апарата ідеально підібрані технічні параметри, Довжина хвилі дозволяє проникати лазерному імпульсу до фолікула настільки швидко, що шкірні покриви не нагріваються.

Відео дня
Чи можна робити лазерну епіляцію влітку

Вакуумна рукоятка — це найкраще, що було винайдено для проведення лазерної епіляції. Тепер процедуру не треба знеболювати, оскільки повністю неприємні відчуття. Вам ніби то роблять масаж. Але, і не це головне. Вакуум трохи розтягує шкіру, максимально наближаючи до неї фолікул, при цьому лазер «не бачить» пігмент, який знаходиться у шкірі. Процедура проходить безпечно і набагато ефективніше.

І ще одна важлива перевага — робоча пляма вакуумної рукоятки більше, ніж у всіх інших лазерних апаратах і становить 8 см², що скорочує у три рази потік енергії, необхідний для руйнування волосяної цибулини. Таким чином, шкірні покриви надійно захищені від перегріву. Крім того, процедура проходить значно швидше.

На сьогодні вакуумна епіляція на апараті LUMENIS Light Sheer DESIRE - це кращий варіант позбутися небажаного волосся. Найвища ефективність, скорочення тривалості сеансу і загальної кількості процедур — ось такий диво-апарат LUMENIS Light Sheer DESIRE.

Де зробити вакуумну лазерну епіляцію

Вам вже не терпиться дізнатися, де ж можна отримати дану послугу? Міжнародна мережа центрів лазерної епіляції та косметології «Люменіс» оснащена цілим арсеналом діодних лазерів LUMENIS Light Sheer DESIRE. У кожному центрі «Люменіс» клієнти можуть зробити вакуумну лазерну епіляцію за доступною ціною.

Чи можна робити лазерну епіляцію влітку

Компанія «Люменіс» займається лазерною епіляцією вже 13 років і є провідною у даному напрямку. Краще обладнання в Україні, компетентні лікарі, визнання і довіра мільйонів клієнтів та престижні нагороди за якість послуг, що надаються - все це вигідно відрізняє «Люменіс» від конкурентів. Тільки у Києві знаходиться 28 філій у кожному районі, а також у кожному великому місті нашої країни. Разом це 36 центрів лазерної епіляції.

Фахівці «Люменіс» проводять безкоштовні консультації, на яких детально розповідають про особливості проходження курсу процедур лазерної епіляції, дають рекомендації по догляду за шкірою, складають індивідуальний графік. Все це необхідно для того, щоб процедура була максимально ефективною.

Результат вакуумної лазерної епіляції - це ідеально гладенька, здорова і красива шкіра. Не відкладайте це задоволення. Літо більше не перешкода лазерної епіляції. Записуйтеся на процедуру і насолоджуйтеся результатом.