В аптеки не ходять на екскурсію. Зазвичай їх відвідують, щоб зробити покупки в перервах між справами. Тому виручають роботизовані аптеки. Коли товар на полиці шукає робот, а не фармацевт чи провізор, менше часу витрачаємо на касі. Виходить проста схема: прийшов-купив-пішов. Але і її можна поліпшити. Наприклад, тільки з 01 квітня по 30 травня діє така послідовність: прийшов - купив зі знижкою - пішов.

Роботизовані аптеки виконують велику роботу та пропонують відвідувачам акцію*. Фармбренди “Аптека АНЦ", "Благодія", "Аптека Шар@" і "Аптека Копійка” несуть соціальну відповідальність і турбуються про те, щоб потрібні товари були доступні кожному покупцеві. Протягом двох місяців діють знижки на більш, ніж 200 позицій. За зниженими цінами можна придбати засоби гігієни, препарати проти алергії, дитяче харчування, вітаміни, противірусні засоби та інше. Період великих знижок триватиме недовго. Уже 30 травня буде останній день дії акції. Не пропустіть шанс! Щоб економити на аптечних покупках, можна здійснити покупки до 30 травня цього року. Поки діє акція, роботизовані аптеки роблять знижки до 25%.

Унікальна за масштабами акція діє не скрізь. Знижки пропонують аптеки під брендами "Аптека АНЦ", "Благодія", "Аптека Шар@" і "Аптека Копійка". Завітайте туди за потрібними товарами та зекономте до 25%.

Щоб не забути здійснити покупки дорогою додому, можете зробити попереднє замовлення. Зателефонуйте в аптечну довідку за номером: 5900. Повідомте оператору назву і кількість товарів. Скажіть адресу аптеки, де вам зручно забрати покупки. Коли замовлення буде готове, ви отримаєте смс. З таким нагадуванням не забудете придбати потрібні товари.

Якщо регулярно заходите в "Аптека АНЦ", можете накопичувати бонуси та витрачати менше. Зареєструйтесь програмі лояльності "Лайк" та отримуйте 1% від суми придбаних товарів на свій бонусний рахунок. Накопичені бонуси зможете використати під час наступних покупок. Акція скоро закінчується, а збирати бонуси з "Лайк" можна постійно!

Роботизовані аптеки пропонують все для вашої зручності та безпеки. Оператори довідки приймають заявки на попереднє замовлення. Товари на полицях шукають роботи, а не провізори чи фармацевти. А ще зараз діють знижки на більш, ніж 200 товарів!

Скористайтеся перевагами всеукраїнської акції від роботизованих аптек з 01 квітня по 30 травня 2020 року! Робіть покупки та економте до 25%.

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент, на який надають знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися в провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.