У чому секрет, запитали головного лікаря Німецької очної клініки у Києві – Ксенії Грошової.

Спочатку про наших пацієнтів та проблеми із зором. Сучасний спосіб життя – постійне навантаження для очей. Ми проводимо годинник, сидячи за комп'ютером або стежачи за стрічками соцмереж у смартфоні. Навіть якщо фактично у вас нормальний зір - все одно варто перевірятися у офтальмолога раз на рік для виявлення прихованих проблем. Наприклад, проблеми непомітні для пацієнта з сітківкою ока, витончення та відшарування якої може призвести до серйозних проблем аж до сліпоти. Але на ранній стадії легко виявляються лікарем. І тому легко вирішуються. За даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я, у тій чи іншій формі порушення зору діагностуються більш ніж у мільярда людей у всьому світі - у кожної 8-ї людини на планеті.

А якщо говорити про людей з діагностованими порушеннями, то їм в обов'язковому порядку потрібен регулярний професійний огляд.

Відео дня

На жаль, найчастіше пацієнти звертаються до лікаря, коли проблеми із зором вже починають серйозно впливати на якість життя.

Будучи ентузіастами своєї справи, ми поставили перед собою завдання впровадити інноваційні та безпечні методи діагностики та лікування для збереження та покращення дорогоцінного дару – бачити.

Наше кредо – надавати пацієнтам лише найкраще з того, що є у сучасній офтальмології.

У новій Німецькій клініці, обладнаній за найсучаснішими технологіями, до кожного пацієнта свій особливий підхід. Ми зібрали чудовий колектив компетентних фахівців із багаторічним досвідом, які зможуть знайти рішення та підібрати необхідне лікування у найскладніших випадках. На чільне місце ми ставимо передусім попередження і раннє виявлення проблем органів зору.

При діагностиці органів зору дуже важливим є комплексний підхід. У нашій клініці проводиться повне обстеження очного дна, виявлення патологій сітківки та інших структур ока на ранній стадії.

Німецька очна клініка номер один за точністю лазерної корекції та рекомендована в Україні пілотам цивільної авіації для вирішення проблем із зором та є експертом у своїй галузі.

Розроблена в передових офтальмологічних клініках Німеччини технологія GENIUS PRO та PLUS з використанням високоточного сучасного ексимерного лазера з функцією повністю індивідуального моделювання рогівки ока дозволяє проводити корекцію навіть людям, яким відмовили в інших клініках через недостатню товщину рогівки.

Заснована на методі "холодного лазера", ця технологія не призводить до нагрівання рогівки і дозволяє уникнути ефектів серпанку та "гало", які часто мали місце при використанні лазерів попереднього покоління.

Процедура займає всього 7 хвилин і дозволяє в короткий термін повернутися до активного способу життя, займатися спортом і назавжди забути про окуляри та лінзи.

Ви можете без вагань довіритися нашим фахівцям, адже наша клінічна команда обмінюється досвідом із провідними фахівцями у всьому світі, виступаючи на конференціях та читаючи лекції з широкого кола офтальмологічних тематик. Також щороку наші експерти беруть участь у наймасштабнішій конференції офтальмологів – ESCRS. На ESCRS збираються лікарі, вчені та професори з усіх країн, представляють покращені діагностичні та операційні методи, новинки та останні вдосконалення у світі офтальмологічного обладнання.

Наші лікарі займають лідируюче місце на конференції, виступаючи з науковими роботами та доповідями перед офтальмологами всього світу. Нас знають та поважають. Фахівці нашої клініки вважаються ключовими лідерами громадської думки у галузі офтальмології. Ми ретельно збираємо кожну деталь інформації та відвозимо із собою.

Після повернення до Києва з цього масштабного заходу, команда Німецької очної клініки збирає робочу нараду, обговорюючи, наскільки останні технології та обладнання зможуть покращити та оптимізувати процес лікування очей пацієнтів. Після ретельної дискусії приймається рішення про подальший тренінг робочого персоналу, а також інвестування в додаткове обладнання.

На жаль, є серйозні зміни щодо поточного конфлікту. Можна помітити, що багато інтернет-сервісів, включаючи відгуки, призупинено постачальниками послуг Google на невизначений термін. Незважаючи на це, наші пацієнти безперервно бажають залишити позитивні коментарі клініці. Ми з радістю зберігаємо та публікуємо їх на нашому офіційному сайті. Також часто трапляються віялові відключення електрики, але наша будівля забезпечується електроенергією за категорією "А" від незалежних джерел харчування і додатково має банк енергії, який може працювати тиждень, автоматично включається і безперервно підтримує електропостачання всієї клініки. Ми продовжуємо функціонувати та забезпечувати нашим пацієнтам повноцінний догляд та лікування. У звичайному режимі електроенергія не відключається в нас ніколи. Для наших пацієнтів до кінця 2022 року складного року 50 відсотків знижки на цілковите двогодинне обстеження очей у повному обсязі і ціна зараз 650 гривень всього.

Докладніше на нашому сайті klinika.ua. Ми допоможемо вам бачити світ у всій його красі!