Дивний випадок на Одещині: жінка дізналася про вагітність під час пологів

На світ з’явилася дівчинка, яка закричала після стимуляції, яку виконав фельдшер.

На Одещині народила жінка, яка до останнього не знала, що вагітна. Про це повідомили у регіональному підрозділі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

"Опівночі 4 квітня Єдина оперативна диспетчерська Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області отримала виклик в одне з сіл до молодої жінки з температурою та біллю в животі", - розповіли медики.

За 10 хвилин бригада № 86 у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова була на місці, а ще за три хвилини прийняла у пацієнтки пологи. "Як з’ясувалося, біль у животі був симптомом пологової діяльності. На світ з’явилася дівчинка, яка  закричала після тактильної стимуляції, яку виконав фельдшер", - йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, стан дитини був оцінений у 6 балів по шкалі Апгар -  системі швидкої оцінки стану новонародженого на перших хвилинах життя (результат оцінки може бути від 0 до 10).

Потім малюк та новоспечена мама були передані працівникам іншої бригади та доправлені до пологового відділення Чорноморської міської лікарні. "Сподіваємося, що і таке неочікуване батьківство стане щасливим та радісним для родини. Бажаємо мамі та донечці міцного здоров’я!", - наголошують у центрі.

Інші новини про незвичайних породіль:

Раніше повідомлялося, що у Львові 46-річна жінка народила свою сьому дитину. У лікарні розповіли, що хлопчик став 105-м онуком бабусі

А наприкінці минулого року 44-річна жителька Рівненьщини народила 17-ту дитину. Це її дев'ятий син, також вона має ще восьмеро доньок.

Вас також можуть зацікавити новини: