Ілюстрація / REUTERS

На півдні Польщі підтвердили коронавірусну інфекцію у двох громадян України - в містах Цешин і Тихи Сілезького воєводства.

За останні пів доби кількість заражених коронавірусом у Польщі зросла ще на 25 осіб, повідомляє lb.ua з посиланням на Wprost.pl.

За словами прессекретаря воєводи Сілезії Аліни Кухажевської, один українець приїхав до Польщі з Німеччини, а інший - з України.

Відео дня

Читайте такожCNN: Як відрізнити грип, алергію і коронавірус, якщо симптоми схожі?

"Пацієнта з інфекційної лікарні в Цешині ізольовано в домашніх умовах. Його стан нормальний, він повернувся з Німеччини. Інший пацієнт, який перебуває в лікарні міста Тихи, приїхав з України, і там, імовірно, було джерело зараження", - повідомила Кухажевська.

Також повідомляють, що на польсько-українському кордоні станом на понеділок, 16 березня, спостерігаються черги вантажного транспорту. Зокрема, за даними Бещадського відділу прикордонної служби РП, на в'їзд в Україну на пункті пропуску "Корчова-Краковець" очікують 400 фур, а з України в Польщу - 300 вантажних автомобілів.

Нагадаємо, раніше в МЗС України повідомляли, що шість громадян України, які перебувають за кордоном, проходять лікування від коронавирусной інфекції.