Ілюстрація / REUTERS

Сьогодні, 24 березня, до аеропорту "Лейпциг-Галле" прибув італійський військовий літак із вісьмома громадянами Італії хворими на коронавірус COVID-19. 

Про це повідомляє DW.

Читайте такожВ Італії через коронавірус за добу померли понад 600 осіб

Відео дня

Як повідомляється, глава уряду Саксонії Міхаель Кречмер погодився на прохання Італії взяти на лікування хворих на коронавірус її громадян. Так італійці будуть розміщені у лікарнях Дрездена та Лейпцига, які повідомили про наявність ресурсів та готовність прийняти додаткових пацієнтів.

Нагадаємо, в Італії від коронавірусної інфекції за добу померли 602 людини. За словами голови служби цивільної оборони Італії Анджело Бормана, в країні знижується кількість випадків зараження за добу.

21 березня в Італії були зафіксовані майже 800 смертей від коронавірусу. Це найбільша кількість летальних випадків за добу з початку спалаху коронавірусу в Італії.

Як повідомляв УНІАН, італійська влада оголосила про введення додаткових жорстких обмежень у зв'язку з поширенням коронавірусу. В Італії заборонили спортивну або фізичну діяльність на вулиці і зупинили будівництво всіх об'єктів, крім залізничних колій, доріг і госпіталів.

Читайте також: