В Ізраїлі робитимуть четверте щеплення від коронавірусу людям від 60 років

Ревакцинацію четвертою дозою рекомендовано почати якомога швидше.

На тлі зростання захворюваності новим варіантом коронавірусу "Омікрон" влада Ізраїлю рекомендувала всім жителям країни у віці від 60 років, а також медичним працівникам зробити четверте щеплення від коронавірусу.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет нагадав, що ізраїльські громадяни були першими, хто отримав третю дозу вакцини, передає Бі-бі-сі.

"Ми також продовжуємо бути піонерами в плані четвертої дози", - заявив він.

Ревакцинацію четвертою дозою рекомендовано почати якомога швидше. "Нема чого чекати, йдіть вакцинуватися", - написав у" Твіттері " міністр охорони здоров'я країни Ніцан Горовіц.

Читайте такожВ Ізраїлі заявили про початок п'ятої хвилі COVID-19

Четверту дозу можна отримати через чотири місяці після третього щеплення. Влада також прийняла рішення скоротити проміжок між другою і третьою дозою з п'яти до трьох місяців.

Як повідомляв УНІАН, в Ізраїлі бустерні дози почали вводити в липні цього року, а в жовтні зробили їх обов'язковими для населення.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Вас також можуть зацікавити новини