Молода дівчина залишилася без руки: під Тернополем знищено бус (фото)

Аварія трапилася в одному з сіл Тернопільської області, госпіталізовані три особи.

В селі Озерна (знаходиться під Тернополем) зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та вантажний автомобіль, постраждали три особи, зокрема, 22-річна дівчина залишилася без руки.

Серйозна ДТП на Тернопільщині трапилася пізно ввечері 4 жовтня, повідомили у Головному управлінні Нацполіції в регіоні та опублікували фото з місця аварії.

За попередніми відомостями, аварія сталася через те, що водій буса не дотримався дистанції та врізався у вантажівку, яка їхала перед ним.

В ДТП постраждали пасажири мікроавтобуса – госпіталізовані 22-річна уродженка Львівщини, житель Хмельницького, який отримав забиття й переломи, а також тернополянин.

На знімках з місця аварії видно, що передню частину буса майже повністю знищено.

Розпочато провадження за ст. 286 Кримінального кодексу – Порушення правил безпеки дорожнього руху. У водіїв мікроавтобуса та вантажівки взяли зразки крові, щоб перевірити, чи вживали вони до ДТП алкоголь.

Нагадаємо, на початку лютого у Тернопільській області легковий автомобіль "влетів" у мінібус. В результаті аварії постраждали й потрапили до лікарні сім осіб, зокрема, 13-річний хлопець. Підліток отримав черепно-мозкову травму важкого ступеня.