На залізничному вокзалі Києва затримали чоловіка, який обпоїв пасажира психотропами і пограбував

Зловмисником виявився 40-річний житель Хмельниччини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

На Центральному залізничному вокзалі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який обпоїв пасажира сильнодіючими психотропними речовинами та пограбував.

Читайте такожВ Ужгороді поліцейські затримали 15-річного хлопця за розбійний напад на АЗС (відео)Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, злочинець використав сильнодіючу психотропну речовину, яку непомітно підлив пасажиру до ємкості зі спиртним.

За інформацією правоохоронців, про те, що на території вокзалу лежить чоловік у непритомному стані, повідомили лікарі швидкої медичної допомоги.

Як з’ясувалось згодом, чоловік познайомився із компанією перехожих біля одного з кафе. «Далі він продовжив спілкування з одним із них за пляшкою алкоголю. Під дією психотропної речовини він втратив свідомість і прийшов до тями вже у лікарні. Там він виявив, що зникли його особисті речі», - йдеться в повідомленні.

Також чоловік пригадав, що перед цим біля входу до столичного вокзалу він вживав алкоголь зі знайомим. Оперативні співробітники поліції у ході відпрацювання території вокзалу встановили та затримали порушника.

Це 40-річний житель Хмельниччини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За даним фактом слідчим відділу поліції на станціях залізничного транспорту Головного управління Нацполіції у Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу ("грабіж"). Фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі.

Інші кримінальні новини