Хлопець забрав з каси виручку в сумі 2,5 тисяч гривень та утік / фото поліція області

Поліцейські затримали 15-річного хлопця за скоєння розбійного нападу на автозаправну станцію в Ужгороді.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, повідомлення про розбійний напад на АЗС на вул. Заньковецької в Ужгороді надійшло до правоохоронців 6 вересня близько 3:45.

Жінка-оператор АЗС розповіла поліцейським, що до приміщення увірвався чоловік у масці, озброєний пістолетом, і наказав віддати йому грошові кошти. Забравши з каси виручку в сумі 2,5 тис. грн, нападник утік.

фото поліція області

В ході оперативно-розшукових дій поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився 15-річний житель Ужгорода.

Зазначається, що затримали фігуранта справи в місті Іршава, де він гостював у своїх знайомих. Речові докази – пневматичний пістолет і частково гроші – вилучено.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад).

Фігуранта справи затримано в порядку ст. 208 КПК і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі також перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів на території міста та області.

Вас також можуть зацікавити новини: