У Львівській області чоловік загинув при спробі зупинити автомобіль, що котиться з кар'єру

Чоловік залишив автомобіль на вершині кар’єру та спустився до води. Коли транспортний засіб несподівано покотився донизу, він намагався його зупинити, однак потрапив під колеса.

У Львівській області чоловік отримав смертельні травми, намагаючись зупинити автомобіль, який котитися з вершини кар'єру.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, подія сталася 6 червня близько 16:00.

Як попередньо встановили правоохоронці, 32-річний житель одного з сіл Яворівського району приїхав власним автомобілем Volkswagen Touran на водойму, розташовану неподалік міста Судова Вишня, залишив транспортний засіб на вершині кар’єру та спустився до води.

«Несподівано автомобіль покотився донизу – чоловік побачив це та намагався зупинити транспортний засіб, проте потрапив під колеса, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПід Львовом школяр загинув під час екскурсії на водоспад

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху").

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Вас також можуть зацікавити новини