Харьков.18 серпня. УНІАН. ТОВ «Телесенс» (Харків) оголосило про вихід зі складу ізраїльської компанії TTI Team Telecom International Ltd. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії «Телесенс».

Згідно з повідомленням, угода про купівлю ізраїльською компанією TTI Telecom 100% акцій ТОВ «Телесенс», яку було укладено в січні 2008 року, буде анульовано.

За неофіційними даними, сума операції становить понад 2,7 млн. дол.

Відео дня

«Компанії претензій одна до одної не мають», - наголошується у повідомленні.

Всі права власності на компанію «Телесенс» переходять до колишніх власників (основний акціонер - Едуард РУБІН).

Як відзначають у компанії, «Телесенс» продовжить надавати TTI Telecom послуги з розробки програмного забезпечення. TTI Telecom, у свою чергу, сплатить раніше надані послуги на суму 200 тис. дол.

Довідка УНІАН. ТОВ «Телесенс» (м. Харків) - провідний в Україні та один з найбільших в СНД розробник комплексних програмних рішень в галузі телекомунікацій. Компанія заснована в 1998 році.

Основний напрямок діяльності - розробка та просування комплексних програмних рішень в галузі телекомунікацій і створення програмного забезпечення «під замовлення» (аутсорсинг). Стратегічними ринками для компанії є країни СНД, Європи, Азії та США.

Створена в компанії система управління якістю сертифікована згідно зі стандартом ISO 9001:2000. Компанія має статус золотого партнера корпорації Microsoft, сертифікованого партнера Intel, Oracle та ін.