Харків. 17 грудня. УНІАН. Донецький «Шахтар» програв останній матч групового турніру Ліги Європи бєлградському «Партизану» з рахунком 0:1.

По завершенню матчу з «Партизаном» головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу дав традиційну прес-конференцію, на якій підбив підсумки поєдинку (1:0 на користь сербів) та дав оцінку діям команди.

Шахтар продув Партизану - аутсайдеру«Складно оцінити гру, яка проходила у таких умовах. За великим рахунком, у таких іграх все вирішує одна помилка. Так і вийшло. На такому полі складно контролювати м`яч. Хочу сказати, що більшою мірою нам це вдавалося у другому таймі. Єдине, можу привітати «Партизан» з сьогоднішньою перемогою. Напевно, сьогодні суперникові була більше потрібна перемога, ніж нам. Можливо, вона їм допоможе надалі. Ми задоволені тим, що завершили виступ у груповому раунді на першому місці. Чекатимемо жеребкування. Сподіваюся, що хлопці добре відпочинуть,  тому що у останніх матчах втома дуже відчувалася. Навесні намагатимемося грати на тому рівні, на якому уміємо це робити. Повторюся, погодні умови відбилися на якості гри», - цитує тренера офіційний сайт «Шахтаря».

Відео дня

Луческу також підбив короткий підсумок року, що минає:

«Я зараз у роздягальні привітав своїх гравців з цим роком, тому що, у принципі, ми успішно виступили, вперше виграли європейський кубок. Ще відзначив, що мені дуже шкода, що нам не вдалося закінчити рік на мажорній ноті. У осінньо-зимовій частині сезону ми програли всього лише в одній грі, але у найважливішій –– з «Динамо» (Київ), і знов сьогодні поступилися в останньому турі групової стадії Ліги Європи. А в єврокубках програли всього лише у двох матчах: з ЦСКА в Москві і тут з «Партизаном». Потерпіли дві поразки, але, думаю, що і в цих іграх команда показала, що вона краща за своїх суперників. Ми починаємо вводити до складу молодих гравців, і думаю, що у «Шахтаря» дуже велике майбутнє. Спробуємо це показати не тільки у чемпіонаті, але і у Лізі Європи».