Харків. 29 червня. УНІАН. Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО вітає обрання Арсена АВАКОВА на посаду голови харківської обласної партійної організації ВО ”Батьківщина”.

Як повідомляє офіційний сайт Ю.ТИМОШЕНКО, виступаючи на звітно-виборчій конференції харківської обласної організації ВО ”Батьківщина”, Ю.ТИМОШЕНКО сказала: ”Він весь цей час боровся за єдність демократичної команди, він провів безліч переговорів з Віктором ЮЩЕНКОМ, щоб прибрати ворожнечу і повернути на нормальну природну співпрацю наші команди. Він до останнього намагався це зробити, навіть перед першим і другим туром (виборів Президента). Я думаю, що це говорить про те, що Арсен Борисович з нами не випадково. Це не випадкова людина. Він прийшов саме тому, що він зв`язав своє життя з Україною насправді”.

Ю.ТИМОШЕНКО закликала харківську команду ”Батьківщини” підтримати А.АВАКОВА. ”Справа, за яку береться Арсен Борисович разом з вами – вони надскладна. Вона дуже складна і, в той же час, безмежно потрібна і нашій рідній всій Україні, і Харківщині. І я прошу вас підтримати його в усіх справах, в усіх його добрих починаннях”, - зазначила вона.

Відео дня

У свою чергу, А.АВАКОВ підкреслив: ”У мене немає сумнівів, що на нас стратегічно чекає прекрасне майбутнє. Але немає сумнівів, що і легкого шляху не буде. Тому кожен, хто тут, має ясно собі це усвідомлювати, і цим шляхом ми маємо йти твердо, демонструючи чітку позицію”.

”Ми заявляємо принципи, за ці принципи ми стоїмо. Юлія Володимирівна стоїть. Тепер я стою поруч. Ви тепер стоїте. І ми мусимо це вистояти і показати, як ми будемо рухатися вперед”, - звернувся А.АВАКОВ до учасників звітно-виборчої конференції.