Харків. 27 жовтня. УНІАН. Міністр освіти і науки Дмитро ТАБАЧНИК наказав перенести початок занять після канікул з 1 листопада на інший термін у школах, де працюють виборчі комісії з проведення 31 жовтня виборів до місцевих органів влади.

Про це йдеться у наказі Д.ТАБАЧНИКА від 26 жовтня, текст якого є у розпорядженні УНІАН.

Як зазначено в документі, таке рішення ухвалене «з метою забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог при відновленні навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах, у приміщеннях яких працювали виборчі комісії з проведення 31 жовтня 2010 року виборів до місцевих органів влади в Україні».

Відео дня

У зв’язку з цим Міністерству освіти і науки Автономної республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Севастопольської міської державних адміністрацій наказано ухвалити рішення щодо перенесення навчальних занять з 1 листопада на інший термін у навчальних закладах, в приміщеннях яких працювали виборчі комісії; вжити заходів щодо безумовного дотримання санітарно-гігієнічних вимог при відновленні навчально-виховного процесу у шкільних приміщеннях.