Харків. 17 вересня. УНІАН. У Харкові невідомі обікрали журналістів телеканалу «1+1».

Як повідомив УНІАН кореспондент ТСН у Харківській області Андрій БАРТАШОВ, це сталося у пятницю, 16 вересня, в центрі міста на майдані Свободи біля будинку, де розташований корпункт телеканалу.

За його журналіста, близько 12.30 знімальна група ТСН їхала з однієї зйомки на іншу і зупинилася, аби випити кави. Саме в цей час і була скоєна крадіжка службової телекамери.

Відео дня

«У нас правило – ніколи не залишати в автомобілі знімальну техніку, а вчора ми цього не зробили, вирішивши, що буквально за пять хвилин обідньої перерви нічого не трапиться», - сказав А.БАРТАШОВ.

Коли оперетор Сергій АЛЄКСЄЄВ піднімався ліфтом до офісу, в автомобілі ТСН спрацювала сигналізація. Визирнувши з 4-го поверху у вікно, він побачив, що з автомобіля вийшов чоловік і виніс сумку. Оператор швидко повернувся на стоянку, але там уже нікого не було, розповів подробиці А.БАРТАШОВ.

На місце події, зазначив він, була викликана міліція. 

Про крадіжку відеокамери Раnasonic з автомобіля, який належить 49-річному мешканцю міста Харкова, повідомляє також офіційний сайт харківської обласної міліції.

Як відомо, напередодні у випуску ТСН пройшов репортаж з Харкова про проблеми виходу в ефір новин місцевого телеагентства АТН.

А.БАРТАШОВ сказав, що «не хотів би повязувати» ці дві події, лише зазначив, що «1+1» на сьогодні поки що єдиний з центральних телеканалів, який зробив матеріал про проблеми харківського АТН.