Харків. 21 жовтня. УНІАН. Рікард Норлінг, головний тренер шведського клубу Мальме, назвав Металіст дуже гарною командою, яка піднесла його підопічним добрий урок.

Про це він сказав на прес-конференції, коментуючи гру Мальме – Металіст у 3-му раунді групового турнірі Ліги Європи, що відбулася у Швеції.

- Спочатку картина вимальовувалася досить непогана, - сказав Норлінг. - Стартували добре, грали, як потрібно, навіть вигравали. Але супротивник дав нам бій. Якщо переглянути останні п`ятнадцять хвилин першого тайму, то можна помітити цілу низку невдач: наші гравці втрачали контроль над м`ячем, брали неправильні рішення, і суперники це використали. Зазвичай максимальна кількість подібних помилок - 2-3, тут же припустилися близько шести. Друга половина гри розпочиналася добре, але той кутовий виявився занадто непростим. Наші гравці погано зіграли в цьому епізоді. Не хочу сказати, що шкодую про заміну, але, можливо, ми не дуже вгадали. Команда-супротивник виявилася дуже гарною, це був добрий урок для нас. Попереду ще три матчі, і з усіх них ми постараємося винести уроки.

Відео дня

Як ви оцінюєте суперника?

Металіст набагато сильніший і в цілому, і за індивідуальними якостями окремих гравців.

Які у вашої команди подальші плани в Лізі Європи?

Ми будемо старатися. Звичайно, шансів пройти далі мало, але пробувати треба.

Якби у вас була така можливість, кого з футболістів Металіста ви взяли б у свою команду?

У нас в команді дуже багато гарних футболістів, які, на жаль, сьогодні не показали все, на що здатні. Але капітана команди, Хав`єра, я би взяв до себе.