Харків. 3 березня. Оголошений у міжнародний розшук голова Харківської облорганізації ВО «Батьківщина», екс-губернатор Харківщини» Арсен АВАКОВ очолить харківську делегацію «Батьківщини» на партійному з’їзді в Києві.

Як повідомили кореспондентові УНІАН у прес-службі Харківської облорганізації ВО «Батьківщина», таке рішення ухвалили делегати звітної конференції Харківської обласної організації партії.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 26 січня прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу стосовно А.АВАКОВА за ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень і влади, що спричинили тяжкі наслідки). Його підозрюють у причетності до незаконної зміни цільового призначення і передачі у власність 55 га державних земель вартістю понад 5,5 млн. грн.

31 січня 2012 року А.АВАКОВА, керівника Харківської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», колишнього голову Харківської облдержадміністрації (2005-2010 рр.), оголосили в міжнародний розшук. Цього ж дня за поданням слідчого прокуратури Харківської області Червонозаводським районним судом Харкова йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

За інформацією самого А.АВАКОВА, останнім часом він перебуває за кордоном у відрядженні, зокрема в Берліні, реалізує гуманітарний проект і «більше часу проводить у Римі, Лондоні, Варшаві та Вільнюсі».

Фото Андрія КРАВЧЕНКА