Фото kyivcity.gov.ua

Минулого березня комунальне підприємство «Київблагоустрій», а також окремі власники тимчасових споруд, які на вимогу КП самостійно демонтували свої об’єкти, разом прибрали 121 незаконну тимчасову споруду. Про це сьогодні повідомив директор комунального підприємства «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв.

За його словами, у переліку демонтованого протягом березня – незаконні павільйони та кіоски, всесезонні намети та шиномонтаж, торгівельні ролетні ряди, лавки-автопричепи типу «купави», авто з продажу кави та фастфуду, літні майданчики при кафе, барах та ресторанах, незаконні огорожі, зупинкові комплекси з торгівлею, самовільно встановлені кафе-прибудови до житлових будинків, гаражі, а також дрібні тимчасові споруди, що заважають руху тротуарами.

Як повідомив Андрій Андрєєв, щодня демонтажникам КП «Київблагоустрій» доводиться мати справу із об’єктами різної складності.

Відео дня

«Я наголошую, що ми здійснюємо демонтаж лише незаконних споруд. У березні були як складні об’єкти, на які наші демонтажники витрачали по 2-3 робочі дні, так і відносно прості тимчасові споруди. Головне, що ця щоденна нелегка робота насправді несе позитивний результат нашому рідному місту: воно стає чистішим і більш впорядкованим», – підсумував керівник комунальної установи.