Фото УНІАН

Мер Києва Віталій Кличко разом із очільником Дніпровського району Ярославом Горбуновим на велосипедах приїхали на Труханів острів, щоб проінспектувати, як там прибрали під час суботника. Про це повідомляється на офіційному інтернет-порталі КМДА.

Кличко підкреслив, що розпочав інспектувати столицю на велосипеді разом із головами районів, як і обіцяв.

Читайте такожУ Києві на Трухановому острові планують започаткувати 3-місячний літній фестиваль

«Інспекція ще триває. Враження повинні бути не у мене, а у киян, коли вони побачать, що Труханів дійсно змінився і їм захочеться приїжджати сюди знову, з дітьми, з друзями, родиною. І тут будуть створені відповідні умови для активного відпочинку. Але зараз, бачу, сміття вивезли, прибрали частину території, висадили дерева. Та роботи тут ще багато», – зазначив мер.

«Ми підготували і реалізовуємо проект облаштування Труханового. Щоби зробити острів комфортним, щоби кияни могли у центрі Києва на природі відпочити, зайнятися спортом, приготувати у цивілізованих умовах шашлик чи барбекю. Ми також даємо можливість малому бізнесу розвиватися, створюємо умови і закріплюємо за ним соціальну відповідальність. Сьогодні ініціативний бізнес і громадськість беруть участь в облаштуванні Труханового острова», – додав Кличко.

Читайте такожУ 23 парках Києва планують встановити Wi-Fi та камери відеоспостереження

Після цього мер відвідав вишкільний дитячий табір, який організували козаки на Трухановому острові.

Я обіцяв очільникам районів, що інспектуватимемо разом на велосипедах території їх районів. Сьогодні зранку з главою Дні...

Posted by Виталий Кличко on 25 березня 2015 р.