фото kiev.klichko.org

У Києві цього року вже оновили 26 парків та скверів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав мер Києва Віталій Кличко і опублікував відео про те, як триває реконструкція третьої черги парку "Наталка" на Оболоні.

"Оновлену частину зеленої зони - від центрального входу до гольф-клубу - відкриємо на початку осені. Але відпочивати там уже можна і потрібно. Роботи, що тривають в парку, цьому не заважають", - написав Кличко.

Відео дня

Він зазначив, що в рамках реконструкції завершують облаштування пішохідних доріжок з ФЕМ, встановили сучасні лави та урни, камери відеоспостереження та тривожні кнопки, освітлення, систему поливу. Висадили газони та квітники.

фото kiev.klichko.org

"Облаштовуємо два спортивних майданчики. На одному з них зможуть займатися і люди з інвалідністю. Також у "Наталці" буде чи не найбільший дитячий майданчик у столиці. Площею майже 2 тис. кв.м, з унікальними об’єктами для ігор, зокрема, із пірамідою висотою 6 м. Є в парку і спеціальний огороджений майданчик для вигулу собак, - зазначив мер столиці.

"Сьогодні в "Наталку" їдуть відпочивати з усього міста. Бо він є "золотим стандартом" того, як потрібно відновлювати зони відпочинку", - написав Віталій Кличко.