Корбан вважає, що мерія повинна мати прозорий офіс

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час презентації проекту "Громадська мерія" біля будівлі Київської міської державної адміністрації.

"Позаду мене і моїх друзів і колег знаходиться будівля Київської адміністрації. Це совкова будівля з нескінченною кількістю коридорів, кабінетів, лабіринтів, сходів, проходів ... і чиновники, які живуть в цій будівлі, вони втрачають неймовірну кількість часу для того, щоб дійти з одного кінця будинку в інший. Я думаю, що якщо так станеться, що я стану мером, я навряд чи заїду в цю будівлю, бо тут живе корупція", - заявив Корбан.

Також він висловив упевненість, що "люди, які працюють у цій будівлі, не мають нічого спільного і ніякого зв'язку з людьми, які живуть в місті".

Відео дня

"Сьогодні мер міста - це людина, яка керує власністю і територіями, але він далеко не є лідером самоврядування. Тому нам з вами належить побудувати нову мерію, більш відкриту, більш прозору, яка матиме зв'язок з людьми, яка дійсно запровадить в місті Києві самоврядування, де безпосередньо громади управлятимуть своїм територіями, своєю власністю", - зазначив кандидат у мери Києва.

Корбан вважає, що мерія повинна мати прозорий офіс, а чиновники - бути більш відкритими для суспільства. "Де менеджери по-справжньому виконують свою роботу і мають зв'язок зі своїми громадянами", - сказав Корбан.