Київ. 11 травня. УНІАН. У Київській міській державній адміністрації сьогодні було презентовано офіційний фан-довідник Приймаючого міста Києва.

Як передає кореспондент УНІАН, видання презентували заступник голови КМДА Анатолій Голубченко та начальник Головного управління з питань Євро-2012 Тетяна Слишик.

За інформацією Т.Слишик, на сьогодні видано 50 тис примірників довідника, але цю роботу планується продовжити. Фінансування здійснювалось за кошти спонсорів.

Відео дня

Довідники безкоштовно розповсюджуватимуть волонтери, які чергуватимуть в аеропортах “Бориспіль” та “Жуляни”, на залізничному вокзалі, в центрі міста, а також в фан-зонах та фан-таборах вболівальників, в інформаційних туристичних пунктах, що працюватимуть в столиці.

Фан-довідник видано підготовлено п’ятьма мовами: українською, англійською, шведською, німецькою та французькою.

“В цьому інформаційному довіднику, який складається з 66 сторінок, викладена вся необхідна інформація для наших гостей, починаючи від видів транспорту до днів проведення матчів, національної кухні, туристичної інформації. Тут також надано основні телефони екстрених служб, в які необхідно звертатися у випадках якихось екстрених ситуацій”, - зазначила Т.Слишик.

На сьогодні примірники довідника можна отримати у Головному управлінні з питань Євро-2012 або скачати електронну версію, розміщену є на сайті Приймаючого міста Києва.

Довідка УНІАН. Матчі фіналу Євро-2012 мають відбутися пройти в українських Києві, Львові, Донецьку та Харкові та польських Варшаві, Вроцлаві, Гданську та Познані з 8 червня по 1 липня.