Конфлікт на ринку "Столичний": між поліцейськими та рейдерами сталися сутички (відео)

На місці конфлікту працює понад 200 поліцейських.

На ринку «Столичний» почалися сутички між поліцейськими та рейдерами. Учасники конфлікту застосували сльозогінний газ стосовно поліцейських.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області, наразі на місці виникнення конфлікту на ринку «Столичний» працюють працівники поліції.

"Наразі там працюють поліцейські, близько 240 осіб. Відкрито кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України - погроза працівникові поліції, завдання шкоди працівникові поліції", - сказали у поліції.

Читайте такожЗдетонувало в руках: у київській багатоповерхівці пролунав вибух (відео)Водночас, ще надається правова кваліфікація та оцінка дій учасників конфлікту.

У поліції зазначили, що наразі потерпілих немає, але є інформація, що учасниками конфлікту відносно поліцейських застосовувався сльозогінний газ.

Також у поліції прокоментували інформацію у ЗМІ, що нібито учасники конфлікту приїхали БТРи на місце конфілкту.

"Там не БТР, там перероблена машина на базі вантажівки перероблена під БТР, тобто це не БТР", - сказали у поліції.

При цьому, в поліції сказали, що наразі ніякого штурму на місці немає. Кількість учасників конфлікту наразі встановлюється. 

Киев Сейчас публікує відео, на якому невідомі виганяють журналіста з місця подій. Коли за нього заступається інший працівник ЗМІ, один з чоловіків починає його штовхати. 

Захоплення ринку "Столичний" у Києві 

3 червня в поліцію повідомили, що на території ринку "Столичний" застосовують димові пакети та петарди.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та спецпризначенці.

Спочатку їм вдалося зупинити протистояння між сторонами інциденту.