Як приколоти шпильку від пристріту - рекомендації / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Багато людей носять при собі різні обереги, які захищають від негативної енергетики. До таких відноситься і шпилька від пристріту - для дитини або дорослого вона дієва однаково, якщо дотримуватися певних правил. УНІАН з'ясував, що потрібно зробити з таким предметом, щоб він став потужним амулетом.

Якою має бути шпилька від пристріту - золота , срібна або металева

Вважається, що шпилька від пристріту може бути з будь-якого матеріалу - ступінь цінності тут ролі не грає. Однак існує думка, нібито камені або стрази на прикрасі відволікають увагу негативної людини - блиск фурнітури заважає її оку сконцентруватися і навести порчу.

Важливо розуміти, що пристріт далеко не завжди робиться навмисно - деякі люди можуть накликати біду ненавмисно. Вам від цього не легше, але навіть від такого впливу можна захиститися, якщо підготувати прикрасу.

Відео дня

Візьміть нову білу свічку і шпильку, прожарте вістря в полум'ї, а потім скажіть змову:

До мого ангелу-хранителя, захисту і блага дарувальника, молитву і прохання шлю, від недоброго погляду украй, від злого посилу закрий. Амінь.

Здійснювати такий обряд найкраще у вівторок на зростаючий місяць. Після цього шпильку можна приколювати до одягу і носити - ніяка нечиста сила до вас не "прилипне".

Чи може не допомогти шпилька від пристріту - як правильно носити оберіг

Навіть положення, в якому ви фіксуєте амулет на одязі, має значення. Для того щоб "працювала" заговорена шпилька від пристріту - як носити її, важливо запам'ятати. Наші предки вважали, що приколювати оберіг потрібно головкою вниз на внутрішню частину одягу. Причому, речі повинні бути з натуральних матеріалів або з високим їх вмістом в складі. 

Не варто сумніватися, як приколюється шпилька від пристріту - головкою вниз або вгору, навіть якщо ви прикріплюєте її на поділ сукні або штанів, згідно з традицією наших бабусь. Вона повинна розміщуватися виключно головкою вниз, причому, іноді прикрасу потрібно оглядати - якщо потемніла, то терміново міняти на іншу.

Також шпильку можна очистити від накопиченого негативу - зняти з одягу, промити під проточною водою, покласти на рушник, засипати сіллю і залишити на ніч. Вранці струсити консервант і знову прикріпити оберіг до одягу.

Вас також можуть зацікавити новини: