УНІАН дізнавався, для чого кладуть фольгу в пральну машину / фото ua.depositphotos.com

Фольга - популярна і часом навіть незамінна помічниця домогосподарок. Де і для чого її тільки не використовують. Навіть під час прання!

Як виявилося, кульки з фольги в пральній машині - новий, але вже досить відомий лайфхак. УНІАН дізнавався, для чого потрібна фольга під час прання.

Для чого кладуть кульки з фольги в пральну машину - секрет розкрито

Господині використовують фольгу під час прання з кількох причин. Одна з них полягає у тому, щоб нейтралізувати статичну електрику на одязі. Грубо кажучи, щоб після прання білизна та інші предмети гардероба не "злипалися".

Відео дня

Фольга, як метал, має таку властивість - нейтралізувати статичну електрику. До того ж, вона не шкідлива для застосування, оскільки ніякої хімії не містить. Вважається, що достатньо під час прання кинути до білизни всього пару кульок фольги.

Навіть якщо після цих аргументів питання, навіщо прати з фольгою в пральній машині, залишається, є ще одна причина для застосування цього лайфхаку.

Навіщо прати з фольгою в пральній машині - ще одна відповідь

Деякі господині користуються цим лайфхаком, щоб не прасувати. Вони переконалися, що речі, випрані з кульками з фольги, не такі пом'яті. І якщо це дійсно так, то які можуть бути ще питання, для чого кладуть фольгу в пральну машину?

Що ж стосується того, чи можна класти фольгу в пральну машину у принципі, то протипоказань на цей рахунок немає. Сміливо можна пробувати цей лайфхак.

Раніше УНІАН писав, як прати дитячі речі правильно, і яке очищення краще - руками або за допомогою машинки.

Вас також можуть зацікавити новини: