Як викрити чоловіка в зраді - поради / depositphotos.com

Чоловіки за своєю природою полігамні - про це говорять багато психологів. Навіть вступаючи в серйозні стосунки або шлюб, далеко не всі представники сильної статі відмовляються від сексуальних зв'язків "на стороні". УНІАН з'ясував, як дізнатися, чи зраджує чоловік на відстані або прямо під вашим носом.

Раніше ми говорили про те, хто такий абьюзер і як уберегти себе від нього.

Які перші ознаки зради чоловіка - тривожні дзвіночки

Мільйони жінок по всьому світу задають собі питання: "Коли чоловік зраджує - як він себе веде?". Вважається, що невірність подружжя, нареченого чи молодої людини можна визначити за кількома поведінковими факторами.

Відео дня

Підвищена увага до зовнішності

Якщо у вас з'явилося передчуття, що чоловік зраджує, придивіться до того, чи став він більше і частіше за собою доглядати. Наприклад, ваш чоловік ніколи не відрізнявся охайністю, а тут раптом почав користуватися парфумами, ретельно підбирати одяг або навіть красти креми з ваших баночок у ванній. Як правило, причина такої поведінки тільки одна - він став чепуритися для якоїсь іншої жінки, щоб подобатися їй.

Емоційні гойдалки

Зміна настрою - нормальне явище, властиве кожній живій людині. Навколишнє середовище, події в житті, внутрішні переживання - все це може послужити тригером для радості або смутку. Однак якщо ваш чоловік схильний до перепадів настрою занадто часто - будьте впевнені, що його мучить почуття провини. З одного боку, йому подобається нова пасія, він знаходиться на емоційному піку. З іншого - він винен перед вами за те, що бреше. І ця обставина змушує чоловіка кидатися між гнівом, апатією і радістю.

Регулярна брехня

Здорова людина, якій нема чого приховувати, навряд чи буде постійно обманювати. Звичайно, причиною невинної брехні можуть бути і дитячі травми, але найчастіше, регулярні "форс-мажори", такі як: затримка на роботі, черга в магазині, розряджена батарея, бабуся з проханнями донести пакети - це все приводи, які чоловік використовує, щоб приділити час іншій жінці. Якщо вам не ясно, як зрозуміти, що чоловік зраджує на відстані - порахуйте, скільки часу він приділяє вам і як часто у нього що-небудь трапляється.

Дивне поводження з гаджетами

Для того щоб не замислюватися про те, як зрозуміти, чи спав чоловік з іншою жінкою, найпростіше перевірити його телефон. Там точно знайдеться листування, фото або дзвінки. Проте, навіть такий метод доступний не завжди - деякі чоловіки, починаючи відносини "на стороні" беруть смартфон навіть в душ. Вони стирають повідомлення, чистять історію браузера, видаляють виклики. І якщо ви попросите його гаджет - навряд чи він дасть телефон вам в руки.

Відмова від фінансових вкладень

У сучасному світі (та й під час наших мам і бабусь) багато жінок розповідали, як перевірити чоловіка на зраду народним способом. Найкраще, що ви можете зробити - змусити його вкластися фінансово, тобто, зробити якусь велику покупку. Швидше за все, зрадник, який вже подумки з вами розлучився і пішов до іншої дівчини, відмовиться. Йому нема чого витрачати гроші на людину, з якою він не збирається залишатися.

Вас також можуть зацікавити новини: