Кисневий порошок виведе всі плями / ua.depositphotos.com

Кожна господиня стикається з плямами на одязі і гаром на посуді. Для боротьби з ними доводиться купувати масу засобів, проте не всі вони дають стовідсотковий результат. Але, як виявилося, є один засіб, який здатний очистити абсолютно все.

УНІАН розповідає, що таке кисневий порошок і як правильно ним користуватися.

Кисневий порошок - що це

Кисневий еко порошок - це засіб, здатний "вбити" будь-який бруд, тому ви спокійно можете його використовувати в боротьбі з різними плямами. Він практично не має запаху і добре розчиняється в гарячій воді. 

Зазвичай його застосовують для відбілювання речей. Тому якщо ви забруднили білі футболки, джинси або сорочки соусом, травою або іншим брудом, негайно використовуйте цей засіб.

Кисневий порошок - склад

У його складі є перкарбонат натрію, кристалосольват карбонату натрію і пероксиду водню. Всі ці хімічні елементи абсолютно безпечні як для речей, так і для людей. Ви можете не турбуватися про те, що цей засіб спровокує алергічні реакції.

Як використовувати кисневий порошок - інструкція

Насправді розводити кислотний порошок дуже легко. Просто дотримуйтесь наступних правил:

  • на один літр окропу додайте 2-3 столові ложки порошку;
  • в цей розчин опустіть брудні речі;
  • зачекайте 15-20 хвилин;
  • закиньте речі в пральну машинку.

Якщо на одязі залишилися невеликі плями, можете в пралку додати ще трохи порошку, тоді ефект вам точно буде гарантований.

Ця ж схема працює і з посудом. Якщо на ньому є гар або сліди приготування їжі, просто залийте його розчином і почекайте хвилин 30. Потім ретельно промийте все водою. Тобто кисневий порошок для чищення посуду окремо купувати не потрібно. У них всіх один і той же склад.

Для чого можна використовувати кисневий порошок - список

Перевага кисневого порошку в тому, що він не тільки видаляє плями на одязі. Розповідаємо, з якими ще проблемами він вам допоможе:

  • відмінно бореться з брудом на м'яких меблях;
  • очищає і дезінфікує кухонне приладдя;
  • ідеально вимиває підлоги;
  • видаляє неприємні запахи з туалету або сміттєвого відра.

Кисневий порошок для кольорової білизни також ідеально підходить. Він дозволить вам позбавитися від слідів чаю, кави, ягід, варення і додасть вашим речам більш свіжий і новий вигляд. 

Чим хороший кисневий порошок - відгуки

Оскільки кисневий порошок зараз на піку популярності, їм вже встигли скористатися багато господинь. Наприклад, одна з дівчат вирішила випрати в ньому занадто брудні кросівки. Вже після першого використання помітний ідеальний результат. Таке відчуття, що кросівки ось-ось були куплені.

Інша дівчина вимазала білу футболку соусом, землею і помадою. Звичайний пральний порошок з такими плямами ні за що б не впорався, а ось кисневий зробив це на "ура". Ви самі можете подивитися на результат.

Не менш ефективний кисневий порошок для посуду. Зверніть увагу, як стара каструля придбала абсолютно новий вигляд після першого ж використання.

Згідно відгуками господинь, можна зробити висновок, що цей диво-засіб має бути у кожної жінки. Тоді домашні клопоти будуть віднімати у вас менше часу і нервів.

Вас також можуть зацікавити новини: