Існують деякі правила, що дозволяють підтримувати чистоту в будинку / Колаж УНІАН

Що робити щоб вдома завжди був порядок - це питання не дає спокою багатьом з нас, оскільки витрачати час на прибирання у вихідні не завжди хочеться.

Власне для полегшення нашого життя і придумали лайфхак для підтримки чистоти в будинку.

Перший з них - провітріть приміщення, оскільки застояне повітря видає неприбрану квартиру. А розпорошувати освіжувачі повітря не потрібно - різкий запах видає бажання замаскувати безлад.

Відео дня

Відчуття порядку створять порожні, незаставлені поверхні, такі як підвіконня, тумбочки, комоди і стільниця на кухні. Якщо ви не любите прибирати просто не ставте на них навіть красиві домашні аксесуари.

Відповідь на питання як змусити себе підтримувати чистоту в будинку дуже проста - виділяйте в день 10 хвилин, для того щоб пройтися вологою ганчіркою по підлозі і винести сміття, не потрібно кидатися розставляти розкидані книги і переставляти дрібниці на полицях. Так ви зможете дотримуватися чистоти в кімнатах.

В цілому, щоб домогтися чистоти і порядку в будинку досить прибрати з виду особисті речі і скласти брудний посуд в раковину.

Також слід врахувати, що для того щоб розхламити квартиру і підтримувати чистоту краще викинути всі старі чеки, папірці, а записники покласти в тумбочку.

А щоб домогтися ідеальної чистоти в будинку краще прибирайте прямо на ходу. Мийте посуд відразу після їжі, протирайте стіл, протирайте плиту відразу після готування, а дзеркало у ванній після вмивання і, вуаля - на генеральне прибирання більше не доведеться витрачати половину вихідного дня. 

Вас також можуть зацікавити новини: