Схуднути можна навіть без тренувань і дієт / depositphotos.com

Купальний сезон в самому розпалі, але не всі дівчата до нього готові - домогтися ідеальної фігури не так легко, як здається. Мало хто хоче в тридцятиградусну спеку, та ще й після роботи, займатися спортом. УНІАН з'ясував, як реально зробити живіт плоским всього за 14 днів.

Як досягти плоского живота і тонкої талії за два тижні

Перше, що ви повинні розуміти, коли з'ясовуєте, як зробити живіт плоским - швидко цього домогтися не вийде. Вказаний нами термін - максимально швидкий для подібних бажань. Більш того, плоский живіт і тонка талія неможливі без втрати ваги у всіх частинах тіла, адже точкове схуднення - це міф.

Спочатку розповімо, чим потрібно харчуватися, щоб був плоский живіт:

Відео дня
  • Листові зелені овочі - ними потрібно снідати, щоб потім організму було легше перетравлювати більш важку їжу. Крім того, в таких продуктах дуже багато клітковини, яка сприяє жиросжиганию.
  • Фрукти і корисні солодощі - допомагають насититися, втамувати спрагу солодкого, не провокують здуття живота і допомагають організму "віддавати" воду.
  • Овочі червоного кольору - флавоноїди в складі не дадуть набрати зайву вагу і "заробити" ожиріння, а також прискорять схуднення.
  • Авокадо - містить корисні жири, що збільшує період ситості, налагоджують роботу шлунково-кишкового тракту, контролюють вагу і допомагають її знизити.
  • Біле м'ясо та морепродукти - джерела нежирного білка і холіну, який сприяє спалюванню жиру. Такі продукти прискорюють схуднення в області живота і знижують апетит.

Дієтологи рекомендують випивати в день 1-2 склянки зеленого чаю, адже він прискорює обмін речовин і допомагає скинути зайву вагу. Води також повинно бути багато - 11 склянок щодня.

Важливо розуміти, що якщо ви хочете собі плоский живіт - харчування має бути збалансованим. Щільний сніданок, легка вечеря і 5-6 невеликих прийомів їжі за добу, а також відмова від їжі за 2 години до сну.

Як досягти плоского живота і тонкої талії за допомогою техніки дихання

Плоский живіт і "осину" талію можна здобути цікавою дихальною гімнастикою. Освоїти її може навіть новачок, вам потрібно:

  • напружити корпус;
  • міцно стиснути його;
  • втягнути живіт всередину і назад до хребта на видиху.

Підтягувати прес потрібно від самого центру, затримувати дихання на 10 секунд, потім поступово розслаблятися. Таку вправу потрібно робити 3 рази в день по 10 підходів - допомагає поліпшити поставу, зробити м'язи преса більш еластичними і прибрати ефект роздутого живота.

Вас також можуть зацікавити новини: