Поради, як мити підлогу в домашніх умовах / фото depositphotos.com

Для підтримки чистоти в будинку в обов'язковому порядку потрібно регулярно займатися миттям підлоги. Будь-якій господині важливо знати, як правильно і добре мити підлогу, про що ми і розповімо в матеріалі.

Як мити підлогу, щоб вона була чиста - секретний лайфхак

Існує дуже простий, але в той же час ефективний метод, чим мити підлогу, щоб шкарпетки були чистими. Покроково опишемо, що робити і як мити підлогу без розводів:

  • Для літра води кімнатної температури беремо чотири великих ложки солі і дві з оцтом.
  • Отриманий розчин потрібно добре розмішати, а потім вилити його на поверхню підлоги, захопивши максимально велику площу.
  • Потім всю поверхню протерти за допомогою звичайної швабри.
  • Після обробки всієї підлоги цим розчином, який має відмінні антибактеріальні властивості, його треба витерти, використовуючи суху ганчірку.

В кінці приміщення потрібно добре провітрити, щоб позбутися від їдкого оцтового запаху. Також в розчин можна додати п'ять крапель ефірного масла, щоб нівелювати неприємний аромат.

Відео дня

Тепер ви знаєте, який найкращий засіб для миття підлоги, який можна легко приготувати в домашніх умовах, не витративши багато грошей і часу.

Як правильно мити підлогу шваброю - полегште собі завдання

Для того, щоб не було потреби постійно знімати і полоскати у воді ганчірку зі швабри, поверх неї потрібно прикріпити прості серветки, бажано використовувати для цього вологі. Потім їх, у міру того, як вони будуть бруднитися, потрібно періодично міняти, тим самим не чіпаючи саму ганчірку.

Раніше ми писали, як помити підлогу без розводів, розповівши про головні правила та нюанси прибирання будинку.

Вас також можуть зацікавити новини: