Правильне миття контейнерів дозволить довше ними користуватися в задоволення / фото ua.depositphotos.com

Пластикові контейнери давно стали частиною життя кожної людини. Вони багатофункціональні і дуже зручні у використанні. Єдиним їх недоліком залишається здатність вбирати запахи, яка пояснюється пористою природою самого матеріалу. Однак, є безліч варіантів, як прибрати запах з пластикового контейнера.

Як прибрати неприємний запах з пластикового контейнера

Якщо вас мучить ця проблема, спробуйте скористатися газетою. Зімніть лист, покладіть його в тару і щільно закрийте кришкою. Газетний папір вбере зайві запахи за кілька годин. Для кращого ефекту - залиште на ніч.

Якщо не знаєте, чим мити пластикові контейнери для нейтралізації запаху, то візьміть лимон. Просто протріть тару шкіркою цитрусових і це допоможе вирішити проблему. Також можна вимити її харчовою содою - просто розбавте порошок з невеликою кількістю води і цією густою сумішшю натріть контейнер. Залиште на кілька годин і промийте.

Відео дня

Як прибрати запах китайського пластику

Ще один варіант, як позбутися від неприємного запаху на посуді - засипати туди кавові зерна, мелену каву або її гущу. Вона зіграє роль абсорбенту і залишить після себе приємний аромат.

Якщо не хочете витрачати каву, то є й інший варіант, як позбутися від неприємного запаху пластмаси. Просто налийте в контейнер гарячу воду, додайте ванілін і залиште на ніч. Після потрібно буде просто обполоснути посуд.

Як позбутися від неприємного запаху в пластиковій пляшці

Не всі знають, як прибрати запах з пластикової пляшки, адже її не так легко вимити як звичайний контейнер.

Візьміть чверть склянки оцту, додайте трохи мила для посуду і залийте все це в пляшку. Ми залишаємо її закритою на кілька годин, час від часу потрібно приходити потрясти її. Потім просто гарненько прополощіть, щоб не залишилося слідів мильного засобу.

Також можете скористатися порадами про ванілін і соду, просто замість контейнера будете заливати їх в пляшку. Якщо ж у вас завалявся зайвий лимон, то видавіть сік однієї його половинки в ємність, долийте води і залиште на годину. Далі потрібно буде просто обполоснути.

Раніше ми розповідали, як відмити сковороду до блиску.

Вас також можуть зацікавити новини: