Влад Росс застерігає від приготувань страв із сала / фото УНІАН

Відомий астролог Влад Росс дав рекомендації українцям з приводу того, як можна вживати спиртне і чревоугодничать під час зустрічі Нового, 2019-го, року.

Про це повідомляє "Главред".

"У цю новорічну ніч можна "свинствувати". Краще зустрічати новий рік у великій компанії, ще краще – з малознайомими вам людьми. В цей раз можна напиватися і нажиратися. Стіл повинен бути повним, він повинен ломитися від страв і напоїв. В цей раз можна навіть заснути в салаті", − стверджує він.

Відео дня

Крім того, Росс описав, яким, на його думку, має бути ідеальне застілля напередодні року Жовтої Земляний Свині.

Читайте такожЯкі знаки Зодіаку розбагатіють у 2019 році - прогноз астролога

"На столі, природно, не повинно бути свинини і улюбленого українцями сала. Все-таки в цю новорічну ніч краще віддати перевагу яловичині, баранині – будь-яким іншим видам м'яса, тільки не свинині. І обов'язково на столі має бути трюфель, оскільки Свиня або Кабан, дуже любить трюфель. Ну, якщо немає трюфеля, то поставте на стіл якісь лісові грибочки. [...] А чим задобрити символ року? Трюфелем. Замініть свинину яловичиною, бараниною або іншим м'ясом", − вважає астролог.

Також Росс дав кілька рекомендацій з приводу новорічних нарядів і подарунків.

"Зустрічати рік Жовтої Свині слід в золоті. Якщо попередній рік – рік Жовтого Собаки – був пов'язаний саме з жовтим кольором, то наступний буде пов'язаний з золотим. Тому намагайтеся, щоб ваш новорічний наряд був в золотистих тонах. Що стосується подарунків, то можна дарувати на Новий рік золото, адже Свинка любить цей дорогоцінний метал. Також рекомендую на найближчі 12 років саме в цьому році завести скарбничку у формі свинюшки − заведіть собі, даруйте іншим, систематично кидайте в неї гроші. Також на цей Новий рік можна дарувати декоративних свинок", − резюмував він.

Нагадаємо, раніше ми писали кольори, які принесуть удачу в рік Свині.