З'явився гороскоп на лютий / фото slovofraza.com

Лютий обіцяє нам успіхи у всіх життєвих сферах – кар'єрі, бізнесі, фінансах, спілкуванні та особистому житті, кажуть астрологи.

Що ще чекає у лютому всі знаки Зодіаку, розповідає ТСН астропсихолог Валентина Віттрок.

Овен. На перший план вийде особисте життя, про яке ви в запалі битви за кар'єру останнім часом забули – близькі люди вже не пам'ятають, як ви виглядаєте, так що – поки не пізно! – повертайтеся у сім'ю. Варто подбати і про здоров'я – напередодні весни, коли імунітет практично на нулі, важливо його підживити.

Відео дня

Тілець. Кар'єрне зростання не повинно стати самоціллю, але певна частка везіння допоможе зайняти нову посаду і отримати відповідну їй зарплату. Переїзд на нове місце проживання, який можливий в цей час, принесе не тільки природні в таких випадках клопоти, але і масу приємних емоцій.

Близнюки. Сенс подій, що відбуваються в цей час, буде залежати виключно від того, як ви їх сприймете: поставите "мінус" – вони виявляться негативними, "плюс" – позитивними, так що не шкодуйте для них позитиву. Ваш любовний роман буде "горіти" палко і яскраво, але, на жаль, недовго.

Читайте такожУ лютому 2019 пощастить чотирьом знакам Зодіаку - прогноз астролога

Рак. При першій  можливості вирушайте у подорож, причому неважливо, якою вона буде – тривалою або не дуже, головне, що в поїздці ви зустрінете людину, яка відіграє важливу роль у вашому житті. Останню декаду місяця краще провести на самоті – ваша запальність не піде на користь стосункам з оточуючими.

Лев. Виконання бажань буде можливо тільки в тому випадку, якщо ви самі прикладете до їх втілення максимум зусиль – одним помахом чарівної палички тут не відбудешся, доведеться потрудитися. Щасливих змін в особистому житті не передбачається, тому на нові знайомства особливих надій покладати не варто.

Діва. Вміння не звалювати все на себе, а делегувати повноваження, стане в нагоді всім – від керівників до домогосподарок, так що вчіться цьому, поки не пізно. Не звинувачуйте кохану людину в тому, в чому вона перед вами не завинила – якщо у вас є підозри на її рахунок, скажіть прямо, швидше за все, вона зможе їх розсіяти.

Терези. Вийшовши із зони комфорту і виявивши властиві вам якості – рішучість і завзятість – ви досягнете всього, про що мрієте, і навіть більшого. Нові знайомі, які з'являться поруч з вами в цей час, згодом зіграють важливу роль у вашій кар'єрі – не відмовляйтеся від їхнього заступництва.

Скорпіон. Не варто встрявати у конфлікти, які можливі у цей час на роботі, і вже тим більше не приймати одну з його сторін – бо є великий ризик залишитися крайнім у сварці, до якої не маєте ніякого відношення. Будьте обережні, роблячи зауваження близьким людям, їх легко образити, і важко – загладити свою провину.

Стрілець. Зусилля, докладені вами на роботі в попередні місяці, не пропадуть дарма: швидше за все, вам – нарешті! – підвищать зарплату чи виплатять солідну премію. Весь вільний і невільний час зірки рекомендують приділяти своїй сім'ї, та рідним.

Козеріг. Настав час втілювати у життя задумки, які ви весь час відкладали у довгий ящик: умови будуть сприятливі, так і вам рішучості і креативності – а без творчого початку тут ніяк – не позичати. Спілкуючись з представниками протилежної статі, демонструйте впевненість у собі.

Водолій. Вдалий час для фінансових операцій – можна вкладати гроші у перспективні підприємства і відкривати депозити, але з однією умовою: обирайте тільки перевірені банки – ризик призведе до плачевних наслідків. Поява людини з минулого нічого, крім приємних спогадів, не принесе.

Риби. Час для реалізації нових проектів поки не прийшов – займіться завершенням тих, що були розпочаті раніше, але за якоїсь- поважної чи не дуже – причини не доведені до розуму. Постарайтеся нікому не обіцяти того, чого не зможете виконати, тому, даючи слово, сім разів відміряйте і тільки потім – "ріжте". 

Раніше астрологи розповіли, що в 2019 все буде набагато простіше для п'яти знаків Зодіаку, тож вони можуть зітхнути з полегшенням.