Астрологи розповіли, що на нас чекає у лютому / фото з відкритих джерел

Динамічний, гарячий і навіть вибухонебезпечний — такий характер першої половини лютого. Поспішайте скористатися можливістю запустити нові проекти, генерувати свіжі ідеї, енергійно рухатися вперед, радять астрологи, адже лютий дає таку можливість до 15 числа.

З 15 лютого ділова активність втрачає швидкість, але не силу, і переходить в матеріально-фінансову площину. Все, що ви задумали і запустили в перші півтора місяця нового року, потребують свого матеріального втілення та надійного закріплення. А крім того, у другій половині лютому проявляться нові інтереси, сфери діяльності та зони уваги, розповіли ТСН астрологи.

ОВЕН. У лютому головні битви Овнів пройдуть у першій половині місяця. Ви будете налаштовані на рішучі дії. Але початок та середина лютого додадуть гостроти вашим діям. Вам доведеться балансувати на межі успіху та краху.

Відео дня

До 5 лютого діятиме травмонебезпечний квадрат Марс-Плутон, який створить гострі кризові ситуації, коли самоствердженню особистості протистоїть сила інших людей, владних структур, потужних соціальних чи природних факторів. Впертий опір і бажання самоствердитися може обернутися серйозними втратами та трансформаціями.

Ближче до середини місяця — 13-15 лютого — варто побоюватися несподіванок, пов'язаних з електрикою, вогнем, швидкістю, нервовими зривами. Але якщо вам вдасться проявити творчу неординарність, креативність і новаторство, поєднання марсіансько-уранічних енергій може дати успішний прорив у важливих справах.

Друга частина лютого буде помітно відрізнятися за настроєм і динамікою. Ваші інтереси набудуть іншого змісту: потягне займатися фінансовими та господарсько-житловими питаннями. І це в кращому випадку. Найгірший варіант — інертність, небажання діяти. Що малоймовірно, оскільки хороші стосунки Марса із Сонцем активують творчі можливості, сильну волю, енергійність, а Юпітер з дружнього Стрільця може покликати в далекі подорожі до морів та океанів.

Час підвищеної активності: 9 та 10 лютого. Небезпека конфліктів із застосуванням сили: з 1 по 19 лютого. Прориви у справах або несподівані події: 13-15 лютого. Хороші можливості для народження нових ідей: з 17 по 23 лютого.

ТІЛЕЦЬ. Для Тільців лютий стане передстартовим майданчиком, коли перевіряється працездатність всіх систем та механізмів перед запуском важливого проекту. Тільці почуваються надійно і відносно спокійно до 10 лютого, поки їхня територія відпочиває від старих і нових гостей.

З 11 по 13 лютого черговим диспетчером пропливе Місяць, потривоживши спокій Тільця. Ну, а за ним 14 лютого увірветься Марс, ще не охолонувши від недавніх подвигів і не втративши настрою битися. Але битися тут йому ні з ким. Навпаки — він буде облагороджений і натхненний добрими стосунками із Сонцем. Тож Тільцям доведеться лише підбадьоритися, щоб рішучіше, динамічніше і оптимістичніше виконувати свої звичні дії в передчутті змін, які на них чекають у березні.

Час емоційного підйому — 11-13 лютого. Початок ділової активності — 14 лютого. Піднесені почуття та приємні подарунки — 17 лютого. Сприятливі можливості для розкриття творчого потенціалу, успішних ділових переговорів, хороших фінансових звісток — 24 лютого.

Читайте такожУ лютому 2019 пощастить чотирьом знакам Зодіаку - прогноз астролога

БЛИЗНЮКИ. Для Близнюків лютий буде не настільки простим та однозначним, як для попередніх знаків Зодіаку. З одного боку, зараз ніхто не товчеться на вашій території — не штовхає, не напружує, не змушує до небажаних дій. До 10 лютого ви будете натхненні, оптимістичні та сповнені творчих ідей і планів. Але в той же час ваша головна планета до 10 лютого буде перебувати під впливом Чорного Місяця.

Велика ймовірність того, що події, що відбуваються, й оточення можуть сприйматися в спотвореному світлі, ніби через чорні лінзи негативізму. У цей же період будьте уважні, що говорите, й обережно ставтеся до того, що чуєте — перевіряйте важливу інформацію і не поспішайте приймати рішення, особливо що стосується стосунків з друзями та однодумцями.

З 10 лютого, з переходом Меркурія з повітряного знака у водний, і після 19 лютого, коли Сонце увійде в знак Риб, Близнюкам варто налаштуватися на особливий режим життя, коли думки, слова та рішення не будуть підпорядковуватися вашим планам і намірам. Вам буде простіше плисти за течією і приймати події такими, якими вони є.

Остерігайтеся обманів та конфліктів, заснованих на нерозумінні один одного. Тим не менш, у цьому фоновому хаосі прочиниться віконце прекрасних можливостей для реалізації творчих і професійних ідей та планів. Період з 22 лютого і до кінця місяця всім Близнюкам можна використовувати для покупок, комерційної діяльності, особливо в мистецтві.

Дні емоційного підйому — з 13 по 15 лютого. 19 лютого — інтуїтивні осяяння або відхід від рішень. 23 лютого — сильна воля, проникливий розум, творчі, духовні або фінансові осяяння. З 24 лютого до початку березня — сприятливі можливості для розкриття творчого потенціалу і приємного спілкування, благополучних ділових переговорів або отримання гарних фінансових звісток.

РАК. У Раків триває напружений період підйому на вершини особистісного зростання і кар'єрних досягнень з неминучим процесом подолання труднощів.

Початок місяця, аж до 15 лютого, може бути болісним для липневих Раків останньої декади. Їм слід остерігатися травм, серйозних конфліктів і розриву стосунків. 13 лютого в період трьох днів до й після цієї дати не плануйте авіаперельотів. Застереження особливо актуальне для пізніх Раків.

Допомога і підтримка, як зазвичай, прийде з водних стихій. 23, 24, 25 лютого місячні енергії зі Скорпіона піднімуть настрій, подарують надії та емоційний підйом. Риби давно вже дарують вам осяяння та інтуїтивні рішення. Зараз ці енергії підтримають Раків, які народилися в перших числах липня. З 10 лютого у вас пожвавлюється сфера спілкування, особистих та ділових контактів. З 19 лютого ранні, червневі Раки відчують приплив енергії, оптимізм і натхненність.

Це цінне тим, що ще з минулого року Раки перебувають під прицілом двох серйозних і важких планет, які повільно, але впевнено вносять напругу в робочі та особисті сфери Раків другої та третьої декад, мотивують їх на подолання труднощів, зростання й розвиток. Але відбувається це за допомогою складних і кризових обставин. Лютий у цьому відношенні не виняток.

Хороших звісток очікуйте 16 лютого. Небезпечні дні — 4-5 лютого, 9-10 лютого.

ЛЕВ. Енергія ллється через край і навіть з'являються думки, бажання і наміри поділитися нею з іншими людьми, а також країнами і континентами. Для Левів, народжених у перший тиждень серпня, початок лютого може бути вдалим часом для закордонних відряджень або далеких подорожей. Але навіть якщо подорожі не входять до ваших планів, плоди активної роботи у другій половині січня потішать однозначно.

Якусь допомогу, в тому числі й матеріальну, ви отримаєте в перших числах місяця. В наступний час — аж до 19 лютого — астрологи радять не ігнорувати динамічні енергії першої половини місяця й активно реалізовувати свої плани. При цьому варто врахувати період молодого місяця 4-5 лютого, який акцентує всі комунікаційні теми, в тому числі стосунки, зв'язки, новини. Правда, акцент своєрідний — у вигляді спотвореної лінзи.

Будьте уважні та неупереджені до будь-якої інформації, що стосується вас або інших людей. Якщо ж ви станете об'єктом пліток і чуток, в результаті чого постраждає ваша репутація, потрібно зберігати мудрість. 

Друга частина лютого буде відрізнятися від його активного початку. З 14 лютого липневі Леви почнуть відчувати так званий опір матерії. Можливо, це будуть гострі конфлікти, пов'язані з фінансами, нерухомістю, господарськими питаннями. Почнуться вони з 11-12 лютого й будуть розгортатися весь місяць. Після 19 лютого може проявитися невпевненість у своїх можливостях, страхи. Якщо так вас накриє хвиля нептуніанського Сонця, згадайте про людей, яким потрібна ваша допомога. Або займіться медитацією. Або почніть писати художні полотна й музику. У крайньому разі, в запасі завжди є хороше кіно.

Щасливий день — 7 лютого. Місяць вшанує своєю присутністю ваш дім з 17 по 19 лютого.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекають невдачі у 2019 році

ДІВА. Лютневе життя Дів багато в чому буде залежати від зовнішнього світу. Від того, як складуться стосунки з друзями і ворогами, як Діви сприймуть допомогу інших людей або як відреагують на напружені життєві обставини. Основні проблеми будуть пов'язані з питаннями репутації, спотвореної інформації, незрозумілих історій з документами, листуванням.

Такого роду події можуть проявитися в молодик 4-5 лютого і триватимуть до 10-11 лютого. Постарайтеся у цей період не втягуватися в інформаційно-паперові війни і бути максимально уважним до кожного свого слова і рішення. 19 лютого Сонце, увійшовши в знак Риб, додасть жару серпневим Дівам. У цей час вам варто з подвоєною енергією стежити за здоров'ям й усвідомлено ставитися до особистого спілкування і ділового листування.

Хороші новини лютого прийдуть після 14 лютого — одночасно із входженням Марса в знак Тільця він додасть вогню, додасть сил і мужності. А Венера вже на початку місяця створить стабільно-гармонійну атмосферу, яка дозволить підтримати і здоров'я тіла, й гаманця.

Головна порада для Дів: перевіряйте інформацію, спирайтеся на здоровий глузд і реальні речі, бережіть здоров'я.

19 лютого вам допоможе жива уява та інтуїція. 23 лютого спирайтеся на сильну волю, проникливий розум. Можливе фінансове везіння. З 24 лютого до кінця місяця використовуйте можливості для розкриття творчого потенціалу, успішних ділових переговорів, вдалих фінансових договорів за участю жінок — колег.

ТЕРЕЗИ. Перші дні місяця для пізніх представників знаку Терези можуть принести везіння, несподіване щастя — любовне або фінансове. Але для більшості з вас перша половина місяця затьмарена конфліктами, болісними зіткненнями з конкурентами і ворогами. У цей період покладайтеся на підтримку впливових осіб або неформальних лідерів.

Після 15 лютого, коли почне йти агресія Марса, атмосфера пом'якшиться, але напруга, яку ви відчуваєте протягом останнього року, залишиться. Можливо, це стосується професійних, можливо — сімейних стосунків, пов'язаних зі старшими родичами. З 4 лютого у цій сфері можуть виникнути нові нюанси: контролюйте стосунки в жіночому колективі та фінансові операції.

У лютому Венера принесе у ваші почуття більше серйозності та кар'єрної заклопотаності. Весь місяць ви схильні будувати взаємини з урахуванням практичних інтересів. Тим не менш, є шанс, що ви не перетворитеся на синю панчоху, оскільки у певні дні місяця — а саме період з 17 лютого і 24 лютого — космічні енергії додадуть вашим суворим робочим будням більше чуттєвості й сентиментальності. Правда, не відкидається, що ви захочете й ці піднесені прояви використовувати для вирішення професійних завдань.

Піднесені почуття, інтерес до мистецтва — 17 лютого. Приємне спілкування, візит в салон краси — 22 лютого. Емоційна напруженість, дратівливість, перепади настрою — 23 лютого. 25 лютого — сприятливі можливості для успішних ділових переговорів.

СКОРПІОН. Місяць розпочнеться з підвищеної емоційності та конфліктності. Можливі жорсткі зіткнення з владою із застосуванням силових методів. Цей небезпечний період почне знижувати своє напруження після молодика 5 лютого. Будьте обережні, щоб не стати жертвою обставин. А також контролюйте емоції, щоб не увійти в роль агресора. При цьому велика ймовірність того, що бурхливий початок лютого принесе значний прорив у справах або стосунках.

У кінці місяця пристрасті набудуть любовно-сексуального або фінансового характеру, активізується тема кредитів і боргів. Після 10 лютого помітно стабілізується інформаційний фон життя Скорпіонів. З 19 лютого протягнуть руку допомоги авторитетні особистості, та ви й самі відчуєте себе на гребені хвилі. З 23 лютого ви можете розраховувати на будь-яку комунікативну підтримку, вас можуть "спіткати" творчі, духовні або фінансові осяяння.

У другій половині місяця приготуйтеся відбивати удари конкурентів. З 14 лютого ваші грандіозні наміри й плани пройдуть випробування на міцність. Сподіваюся, допомога дружніх осіб, наприклад, представників знаку Риб, а також ставка на новаторські ідеї та рішення допоможуть знайти компромісні рішення, при яких ви отримаєте важливі уроки і досягнете бажаного результату.

4-5 лютого — напружений місяць. 14 лютого — зверніть увагу на конкурентів і супротивників. З 19 лютого розраховуйте на допомогу авторитетних і мудрих людей. З 23 по 26 лютого активізується тема фінансів, проявляються творчі, духовні або фінансові осяяння. 23-25 лютого — дні відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ. Для Стрільців, у першу чергу, грудневих, лютий відкриється красиво, яскраво і життєрадісно. Він стрімко пронесе вас на колісниці долі, відкриваючи нові знання, технології, знайомства та враження. Але ця феєрія почне затухати ближче до другої декади місяця, з входженням Меркурія у знак Риб. Тож використовуйте початок місяця для творчих відкриттів, емоційної зарядки і ділових проривів.

З 9 лютого приготуйтеся до періоду перебоїв з інформацією, ненадійності зв'язків і домовленостей. Перевіряйте документи, вказівки і доручення, дії помічників і підлеглих. Так почнеться етап значущих перебудов, який пропонує вам по-новому вибудовувати стосунки та шукати інші підходи до вирішення життєвих завдань. У цьому плані зверніть увагу на події 18 і 19 лютого, коли Меркурій активізує головні напружують енергії. Аналогічна картина могла проявитися недавно — згадайте, що відбувалося у вашому житті з 10 по 15 січня.

Протягом року ця тема продовжить свій розвиток. Сенс перебудови свідомості, про яку йдеться, — у знаходженні балансу між зовнішньою і внутрішньою експансією. Ваші цілі можуть бути досягнуті, ваші проекти можуть бути успішними, а ви самі можете бути щасливими тільки за умови, що оточуючі люди теж будуть почуватися здоровими та благополучними. Нещастя і біди інших людей не дадуть вам можливості насолоджуватися життям. Йдеться про безкорисливу допомогу. 

7 і 8 лютого — розквіт можливостей для розвитку справ і стосунків. 18 і 19 лютого — труднощі, допомога іншим людям, увага до близьких. З 25 по 28 лютого — відпочиваємо душею і насолоджуємося життям.

Читайте такожАстрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в 2019 році

КОЗЕРІГ. Козеріг у першій половині лютого — найбільш активний знак Зодіаку. Це означає і велику роботу, і велику відповідальність, але й велику допомогу ззовні. Як приємний у всіх відносинах помічник з 4 лютого в Козеріг увійде Венера. Вона буде гармонізувати загальну атмосферу і вносити радісні нотки у важкі будні Козерогів. Це дуже до речі, оскільки пізні Козероги до середини місяця змушені будуть відбивати активні атаки Марса. Конфлікти можуть не тільки зіпсувати життя, але й бити по здоров'ю. А саме початок місяця — до молодика 4-5 лютого — буде вибухонебезпечним через квадрат Марса з Плутоном.

Якщо ви без втрат пережити цей період, настануть благодатні часи за участю Венери та її гармонійних відносин з іншими планетами. З 4 лютого приготуйтеся до стійких і стабільних ділових контактів. Друга частина місяця пройде під девізом: той, хто нам заважав, тепер буде допомагати. З 14 лютого Марс пожвавить процеси і додасть динаміки в діяльність Козерога. Ті з вас, хто має намір активно втілювати в життя свої плани, знайдуть у цей час додаткову силу і активність. А з 23 лютого не пропустіть можливість використовувати проникливість розуму для отримання корисної інформації.

У цьому місяці Козероги отримають ще один чудовий подарунок небес в результаті гармонійної взаємодії Сатурна і Нептуна. Це виразиться в здатності просунутися до цілей за допомогою концентрації, розвиненої уяви. 

17 лютого можуть потішити подарунки. 24 лютого розраховуйте на плідне спілкування, успішні переговори або грошові перекази. З 23 по 26 лютого активізується тема фінансів — приділіть час вирішення питань щодо боргів, кредитів.

ВОДОЛІЙ. Свято Водоліїв плавно переходить у лютий та триває довго! Правда, це свято ви влаштовуєте собі самі та самі ж відповідаєте за його наслідки. У лютому ви маєте все для того, щоб почуватися у своїй тарілці. По-перше, на вашій території найбільш натхненний подарунок — Сонце! Правда, до 19 лютого. По-друге, планета активності Марс допомагає здійснювати найсміливіші дії та реалізовувати неймовірні ідеї. Правда, до 14 лютого. 

Зараз тема інформації для вас — неоднозначне надбання. Так, спілкування буде активним. Але не завжди якісним і надійним — через Чорний Місяць, що спотворює інформацію. Тож творіть і розповідайте про свої справи, але з оглядкою, не занурюючись з головою в улюблену тему — вас можуть неправильно зрозуміти або взагалі не зрозуміти.

З 14 лютого почнуться конфліктні ситуації, які найбільше можуть вдарити по січневих Водоліях. Ваші ініціативи зіткнуться з активним та наполегливим опором побутових та інших земних реалій.

Остерігайтеся нещасних випадків вдома, істерик на роботі, різких емоційних спалахів — 3 лютого. Складіть план важливих справ напередодні молодика — 4 лютого. Період крайньої імпульсивності, гострого бажання новизни, небезпечні ситуації на автошляхах, з електрикою і вогнем, можливість досягнення швидкого результату — з 6 по 19 лютого. Хороші можливості для освоєння передових технологій, новий погляд на питання духовності та релігії — з 14 по 23 лютого.

РИБИ. З 15 по 20 лютого — час піднесених почуттів, тонкого сприйняття дійсності, натхнення, відчуття краси і гармонії світу. Це прекрасний період для занять літературною творчістю, коли ваші слова набувають магічної сили та краси, ви здатні зачарувати співрозмовника.

Правда, з'єднання Меркурія з Нептуном може обернутися темною стороною: небажання думати і приймати рішення, відхід від проблем, скритність і психози затьмарюють існування в ці дні не тільки вам, але й близьким. У цей час можуть повернутися тяжкі душевні стани, які турбували вас в середині січня. Йдеться про розчарування в професійній сфері, про неможливість реалізувати свої соціальні проекти, а також про можливі інфекційні хвороби або депресійних станах. Серед інших негативних проявів цього періоду — страждання щодо набору зайвої ваги.

З 20 лютого ви побачите світло у віконці: внутрішній стан буде вирівнюватися, а зовнішні обставини складатимуться вдало. Це час вашої сили та радості. Ви зарядитесь оптимізмом, у вас з'явиться бажання і можливість допомагати іншим. Використовуйте свої щасливі шанси для успішної творчої та комерційної діяльності. Весь місяць, за винятком кількох днів (18-20), вашим помічником слугує здатність до хорошої концентрації та керування уявою. 

Дні тривог та розчарувань: з 6 по 8 лютого, 18-19 лютого. 18-20 лютого — неуважність і слабка концентрація. Будьте уважні при оформленні важливих документів. Але для творчих занять і медитації — це прекрасний період.